7 bilder: Borgå

Borgå i södra Finland är en liten mysig pärla, som de flesta missar. Själv så hade jag inte hört talas om staden förrän jag blev ditbjuden tillsammans med några andra resebloggare i samband med NBE Finland 2015.

Vi utforskade staden under några dagar och det är faktiskt ett ställe som jag kan se mig själv åka tillbaka till nångång i framtiden. Speciellt under sommartid då jag bara har hört gott om skärgården som finns precis utanför.

Borgå, Finland

Soluppgången på torget, så vackert!

Borgå, Finland

Borgå domkyrka, vacker i sin vinterskrud.

Borgå, Finland

En morgonpromenad i minusgrader.

Borgå, Finland

Glada turister som njuter av att få uppleva snö.

Borgå, Finland

Det kan vara mysigt att promenera i skogen.

Borgå, Finland

Vacker utsikt från Borgbacken.

Borgå, Finland

Snö överallt. Det är vinter!

Tags from the story

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *