7 bilder: Krakow

När jag ändå var i Tjeckien så valde jag att ta tåget över till Polen, två nätter stannade jag kvar och hann med ganska mycket. Trots regn och rusk. Jag har inte skrivit nåt om mina upplevelser där, så jag tänkte att jag mjukstartar lite med sju fantastiska bilder från torget i Krakow! Njut!

krakow_poland_001 Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen Krakow, Polen

 

Written By

Helena är en äventyrsälskande tjej som trivs med att inte ha facit till livet i handen. Hon drömmer stort och ser livet i färgsprakande bilder. Hon älskar magiska vyer (gärna med dimma) och ljudet av härlig countrymusik. Roadtrips är en del av livet och hon åker gärna land och rike runt.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *