Ett litet paradis i Sverige

Ofta när det gäller resor så är jag hemmablind. Det finns så många ställen, det finns så många platser jag vill besöka utomlands. Men hemma då? Det glömmer jag helt bort. Faktum är ju… det finns så mycket fina platser här hemma i Sverige! Jag tänkte därför tipsa om en riktigt fin strand.

Varamobaden i Motala.

Långgrund, klart vatten och i sommar finns det massor att göra där. Paddla kajak eller paddleboard, vindsurfa eller ät mjukglass! 😉 Lite bilder från idag då jag var nere och fotograferade.

Varamobaden, Motala, Sweden.

Visst ser det häftigt ut att ha yoga på paddleboard?!

Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden.

Vill ni ha mer tips på fina ställen här i Sverige? Har du nåt eget smultronställe i dina hemtrakter?

Dela gärna med dig!

[:en]Ofta när det gäller resor så är jag hemmablind. Det finns så många ställen, det finns så många platser jag vill besöka utomlands. Men hemma då? Det glömmer jag helt bort. Faktum är ju… det finns så mycket fina platser här hemma i Sverige!

Jag tänkte därför tipsa om en riktigt fin strand.

Varamobaden i Motala.

Långgrund, klart vatten och i sommar finns det massor att göra där. Paddla kajak eller paddleboard, vindsurfa eller ät mjukglass! 😉 Lite bilder från idag då jag var nere och fotograferade.

Varamobaden, Motala, Sweden.

Visst ser det häftigt ut att ha yoga på paddleboard?!

Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden. Varamobaden, Motala, Sweden.

Vill ni ha mer tips på fina ställen här i Sverige? Har du nåt eget smultronställe i dina hemtrakter?

Dela gärna med dig!

Tags from the story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *