Kommande resor

Jag blev inspirerad av Daniel till att göra en sida som handlar om mina kommande resor. Jag har ju redan min karta på startsidan men det är ju inte säkert att alla scrollar ned dit. Så därför föddes denna sida. Du kan även se min karta här nedan.

Jag är en planerare – always have been and always will be. Fast samtidigt så gillar jag de där oplanerade, spontana resorna också. Det är något som jag försöker att bli bättre på – att inte överplanera mina resor. För det är ändå något speciellt med att inte veta exakt allting.

På kartan som du kan se nedan så kommer du att se två färger.

Ett grönmarkerat land betyder att jag har besökt det landet. Om det finns en länk till det landet så har jag även skrivit om det.

Ett rosamarkerat land betyder att jag planerar en resa till det landet. Det kan finnas inlägg från det landet om jag har besökt landet tidigare.


Worldmap

 

 

Roadtrip i södra USA, juni-juli 2017

Vi fortsätter att upptäcka USA även denna sommar. 26 nätter, fem personer och oändligt med möjligheter! Vi börjar i New York, mellanlandar i Nashville och avslutar i Chicago – och det är bara de städer som vi kommer att besöka. Vi ska även hinna med nationalparker, state parks och massor av naturupplevelser.

Förstår du att jag längtar?!