En kommande spa-weekend i Tallinn

Denna helg så bär det av till Estland. Tallinn närmare bestämt. Sist jag var där så var året 2008 och ja, det är alltså 7 år sen. Sist var jag även bara där över dagen, vi åkte på kryssning tillsammans med två kompisar.  Denna gång så stannar vi kvar över natten och åker tillbaka med en annan båt. Det ser jag fram emot, det ska bli kul att utforska staden lite mer denna gång. Spa-besök blir det också då vi bor på spa-hotell.

Det ska ocks bli roligt att få se hur mycket som har ändrat sig. Och hur mycket jag egentligen kommer ihåg…  Jag hade självklart med mig kameran förra gången också, en liten Canon Ixus som jag inte har kvar idag. Systemkameran fick stanna hemma den gången. Det syns på kvalitén, men ibland är det faktiskt inte kvalitén på bilderna som räknas, så därför får ni några bilder från 2008.

tallinn-01 tallinn-02 tallinn-03 tallinn-04 tallinn-05 tallinn-06

Hur spenderar ni eran helg?

Tags from the story
Written By

Helena är en äventyrsälskande tjej som trivs med att inte ha facit till livet i handen. Hon drömmer stort och ser livet i färgsprakande bilder. Hon älskar magiska vyer (gärna med dimma) och ljudet av härlig countrymusik. Roadtrips är en del av livet och hon åker gärna land och rike runt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *