Välkommen till Oh darling, let's be adventurers

Oh darling, let’s be adventurers är en svensk reseblogg som drivs av Helena Gunnare – en småstadstjej med stora drömmar och en äventyrslusta som aldrig tar slut.

Jag har mina rötter i norra Lappland, där jag har är född och uppvuxen.  Idag bor jag i Motala tillsammans med min sambo. Mina två största intressen är att resa (både själv och tillsammans med andra) och att fotografera. Jag kombinerar mer än gärna dessa två intressen.

Jag har alltid drömt om att resa och att få upptäcka världen. Redan när jag var tio år gammal så drömde jag om Australiens röda sand och vidsträckta vidder, allt tack vare min favorit tvserie som utspelade sig i landet. År 2012 så var drömmen inte längre en dröm utan en upplevelse. Efter det så har jag fyllt på min ”bucketlist” med nya drömresor och jag bockar sakta men säkert av dessa en efter en.

Jag räknar hellre upplevelser än länder och återvänder gärna till platser jag gillar extra mycket.

Jag drömmer om magiska platser, om tomma stränder och svindlande utsikter. Jag drömmer om att falla ner under ytan och utforska världen där. Jag drömmer om episka roadtrips genom platser som jag bara trodde fanns i fantasin.

Love her but leave her wild…