Skänningemarken

På onsdagskvällen så hamnade vi i Skänninge och den årliga marknaden. Skänninge Marken alltså. Marken betyder alltså marknad här i de södra delarna av Sverige. Eller åtminstone i Östergötland. Jag brukar inte komma hem med så mycket från marknader och igår var inget undantag. Med det sagt så betyder det inte att jag kom hem helt tomhänt. Jag köpte både hjortronsylt, färska hjortron och fem påsar kryddor!

Den obligatoriska langosen intogs på inte mindre än två ställen. Den första var dock ganska oätbar så den hamnade i papperskorgen. Langos ska smaka langos och inte som en munk! Den andra langosen var helt godkänd och jag kunde åka hem mätt och belåten. Just det, köpte även cocosbollar detta år! Annars var allt som det brukar.

[:en]

På onsdagskvällen så hamnade vi i Skänninge och den årliga marknaden. Skänninge Marken alltså. Marken betyder alltså marknad här i de södra delarna av Sverige. Eller åtminstone i Östergötland. Jag brukar inte komma hem med så mycket från marknader och igår var inget undantag. Med det sagt så betyder det inte att jag kom hem helt tomhänt. Jag köpte både hjortronsylt, färska hjortron och fem påsar kryddor! Den obligatoriska langosen intogs på inte mindre än två ställen. Den första var dock ganska oätbar så den hamnade i papperskorgen. Langos ska smaka langos och inte som en munk! Den andra langosen var helt godkänd och jag kunde åka hem mätt och belåten. Just det, köpte även cocosbollar detta år!

Annars var allt som det brukar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *