En resa till södra Moravien med #MyCzechia

#MyCzechia är ett samarbete mellan NordicTB och Czech Tourist Authority

Om drygt en vecka så är det dags för en ny resa till Tjeckien. Det är ungefär ett och ett halvt år sedan jag sist var där och då besökte jag bland annat vackra Bohemian Switzerland, Prag och så var jag på gruvsafari! Denna gång så ska jag besöka en helt ny del av landet, nämligen södra Moravien.

Jag reser tillsammans med Janicke och Sofija. Janicke har jag träffat innan och även rest tillsammans med (vi sågs senast i Las Vegas), men Sofija är en helt ny bekantskap. Vi kommer att resa runt i södra Moravien och fokus på denna resa är kultur, upplevelser och lokal mat. Jag ser riktigt fram emot att få upptäcka våren i ett annat land tillsammans med dessa tjejer.

Resan går under kampanjnamnet #MyCzechia (följ oss på sociala medier!) och är ett samarbete mellan Nordic TB och Czech Tourist Authority. Förutom att vi kommer att blogga om våra upplevelser efter resan så finns vi självklart också på sociala medier under resan. Det är ju bland det roligaste när man är på en resa, att kunna uppdatera live och berätta om allt som händer på plats. Så missa inte att följa med oss där!

Instagram: @intehelena, @norskereiseblogger och @toreboan.

Twitter: @intehelena, @janicke_hansen och @toreboan.

Facebook: Oh darling, let’s be adventurers, Norske Reiseblogger och I huvudet på Elva elva.

Written By

Helena är en äventyrsälskande tjej som trivs med att inte ha facit till livet i handen. Hon drömmer stort och ser livet i färgsprakande bilder. Hon älskar magiska vyer (gärna med dimma) och ljudet av härlig countrymusik. Roadtrips är en del av livet och hon åker gärna land och rike runt.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *