Tror du på karma?

I tisdags så åt vi kvällsmat i Chinatown. Det kom fram en munk, inte bara en gång utan två gånger, under den tid vi satt där. Han ville ha pengar av oss. Jag skakade på huvudet, två gånger. Så som jag har förstått det så ska man helst inte ge pengar till munkarna, utan man ska skänka mat. Så, jag nekade honom pengar. Christine och Frida sa ingenting alls. Gissa vad som hände mig senare den kvällen…

Jag låste in mina nycklar på mitt rum OCH jag blev även inlåst i Christines rum!

Vad är oddsen för att det ska hända? Båda dörrarna gick i baklås av något slag, för det gick inte alls att öppna dom. Det började med att vi kom hem, jag gick in i mitt rum och lämnade både väska och nycklar där inne. Sen så gick jag ut ur rummet för att hämta en påse och när jag kom tillbaka så gick dörren inte att öppna. Den var låst. Lyckades få tag på hyresvärden och det var tur det, för klockan var ändå halv elva på kvällen. Han skickade hit en tjej som skulle försöka hjälpa oss.

Fem minuter innan hon dök upp så blev jag inlåst i Christines rum. Vi höll på att testa andra nycklar och Christine skulle öppna sin dörr med en extranyckel till hennes rum. Jag hade precis testat den nyckeln och då funkade den. Men så gick jag in i hennes rum medan hon försöker, för ifall den inte skulle funka så kunde jag ju låsa upp dörren inifrån tänkte jag. Men, nyckeln funkade inte hur mycket hon än försökte och jag kunde inte öppna dörren inifrån.

Tjejen dök upp och hon lyckades få upp min dörr efter ett tag. Sen var det dags för mig att försöka öppna dörren inifrån. Hon gav mig verktyg genom fönstret. Det tog evigheter, eller det kändes som det i alla fall, men till sist lyckades jag få bort handtaget på dörren.. Men, det hjälpte inte! 🙁 Hon sparkade till slut in dörren och jag fick komma ut. Fy fan alltså, vilken kväll! Om jag inte trodde helt och hållet på karma sen innan så gör jag det nu! Nästa gång en munk vill ha pengar av mig så ska han minsann få det också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.