En läsarundersökning

Jag fick inspiration från Jennifer (Forever Abroad) till att göra en kort läsarundersökning för att få bättre koll på vad du som läsare av bloggen tycker och tänker.  Jag vill gärna veta mer om dig, vem du är och vad du tycker om med bloggen – men även om det finns något som du inte tycker om.

Det känns oerhört läskigt att publicera detta inlägg då det finns risk för negativa kommentarer. Samtidigt så vill jag ju veta om det är något som jag kan förbättra och dina svar kan ge mig ett underlag till att göra förbättringar och kanske även förändringar ifall det visar sig behövas.

Och precis som Jennifer skriver i sitt inlägg så är jag livrädd för att ingen kommer att svara. Istället för att vara rädd så väljer jag ändå att våga ta steget och jag känner att jag vågar att misslyckas om det nu skulle bli så. Det är ju ändå bara mitt ego som kan få sig en smäll och inget värre än så. Men såklart hoppas jag att jag kommer att få många svar.

Länk till undersökningen finns nedan och jag hoppas innerligt att du vill avvara några minuter för att svara – och att du är ärlig i dina svar. Självklart är du helt anonym. Stort tack på förhand!

» Ta mig till läsarundersökningen

Du kan svara på enkäten fram till 10 juli.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *