Kvällsfoto utanför Kiruna

Igår kväll så bestämde jag mig för att försöka hitta norrskenet! Det gick inte så bra.. Jag såg inget norrsken alls. Men det blev kvällsfotografering ändå. Jag provade mitt nya stativ som jag fick i julklapp och det är sjukt bra! Är så glad över det!

Att det var runt -14 spelade ingen roll, för jag var påklädd och mina nya skor höll mina fötter varma. Var ute i runt två timmar, om man även räknar med allt bilkörande. Det blev några mil.

Min favoritbild!

Ohdarling.org - Night Photography outside of Kiruna

Taget med stativ och med 30 sekunders slutartid.

Ohdarling.org - Night Photography outside of Kiruna Ohdarling.org - Night Photography outside of Kiruna Ohdarling.org - Night Photography outside of Kiruna

 

Tags from the story

4 Comments

 • Hi Helena,

  I found you on Instagram with the great captures of the white wonderland. I really enjoyed watching your work even I didn’t understand everything. It’s funny how some words are very similiar to german language 😉
  Keep up the good work.

  Best regards,
  Mo

  PS: You can have a look ak my photography blog too if you want to 🙂 http://www.moelbar.com

  • Hi Mo! Thanks for your comment. It’s really nice of you to comment, even though you didn’t understand everything I wrote.
   And I agree, it is funny how some words are almost the same in different languages. I think that’s a good thing, because it can make things easier to understand even if you can’t understand everything completely.

   And thank you for your nice words!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.