Menu
Bloggnyheter

Oh darling, let’s be adventurers får nytt utseende

Oh darling, let's be adventurers

Jag vet att det har varit lite tyst här den senaste tiden. Men det har haft sin anledning. Jag har jobbat på en ny design, men även lite andra spännande saker, och att skriva nya inlägg har fått komma i andra hand. Men nu så, nu är jag redo att lansera den nya designen. Vad tycks?

Jag är inte riktigt klar med att gå igenom alla tidigare inlägg för att se så att inget ser galet ut, utan är mitt uppe i det mindre roliga arbetet. Men jag tänkte att jag hellre lanserar nu när designen är på plats, istället för att bloggen ska ligga nere en längre stund. Om du upptäcker något som ser helt tokigt ut så får du gärna skicka ett mejl, eller skriva en kommentar.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply