Reklam- och PR-Policy

Oh darling, let’s be adventurers drivs som ett företag vilket betyder att bloggen delvis bygger på intäkter
från betalda samarbeten, sponsrade inlägg samt affiliatelänkar. 

Jag samarbetar gärna med destinationer och företag/varumärken som passar in på bloggens nisch och som jag tror är
relevanta för mina läsare. Jag gör endast samarbeten med företag, produkter samt tjänster som jag själv tror på eller använder mig av.
Med andra ord, jag rekommenderar inte något som jag inte själv skulle använda mig av.

Affiliatelänkar (reklamlänkar)

Oh darling, let’s be adventurers använder sig av affiliatelänkar (annonslänkar/adlinks) i vissa inlägg. Det innebär att om du väljer att klicka på länken samt köper något så kommer jag att tjäna några kronor på försäljningen. Observera att detta inte kostar dig något extra. Jag uppskattar verkligen varje klick då det bidrar till att jag kan fortsätta skriva och dela med mig av mina resor, upplevelser och äventyr här på bloggen.

Redaktionell policy

Oh darling, let’s be adventurers tar gärna emot pressmaterial men garanterar inte att något kommer att omnämnas i bloggen. Jag skriver endast om det som intresserar mig och jag skriver alltid ärligt och enligt mina egna åsikter. Det går inte att köpa omdömen eller åsikter.

I vanliga fall så tar jag inte emot några produkter som ersättning för ett inlägg. Om ersättning förekommer så kommer inlägget att annonsmärkas. Om du vill skicka pressutskick till mig så hör gärna av dig först till media@ohdarling.org.

Press- och bloggresor

Oh darling, let’s be adventurers tar gärna emot inbjudningar till press- och bloggresor men förbehåller sig rätten att endast skriva om det som är intressant samt passar in på bloggens profil. Det går inte att köpa omdömen eller åsikter.

Övriga samarbeten

Jag samarbetar gärna med företag förutsatt att samarbetet följer svensk marknadsföringslag. Jag provar gärna aktiviteter och skriver recensioner av hotell/vandrarhem men jag kan aldrig garantera en positiv recension. Jag gör främst redaktionella samarbeten men hör av dig om du önskar något annat.

Copyright / Upphovsrätt

Alla texter och bilder som syns på Ohdarling.org är skyddat av lagen om upphovsrätt. Det är förbjudet att kopiera mitt material och du får alltså INTE använda mina bilder eller text utan tillstånd från mig. Detta gäller både för personligt bruk och i kommersiella sammanhang. Om jag upptäcker missbruk så kommer jag att fakturera den berörda parten.

Vill du använda mina bilder eller texter i ett kommersiellt sammanhang? Hör av dig!

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Är du intresserad av ett samarbete? Hör av dig till samarbete@ohdarling.org eller använd formuläret nedan för mer information.