Detta är ett sponsrat inlägg

Menu
Inspiration & Restips

SPONSRAD VIDEO: Kroatien

För inte så länge sen så skrev jag om två av mina drömresemål. Kroatien är ett av dom, mest på grund av Plitvicesjöarna. Men jag börjar inse att landet har så mycket mer att erbjuda. Det är ett land fyllt av upplevelser och vackra platser. Det är ett land som kan fylla upp ditt liv med ny energi och inspiration, speciellt nu under den mörka och gråa hösten. För det är så lätt att fylla våra liv med dagar, men för att känna lycka och för att må bra så behöver vi fylla våra dagar med liv.

Jag skulle inte tacka nej till lite påfyllning av det goda i livet i Kroatien.  Där god mat, vackra landskap, trevliga människor och en avslappnande miljö står i fokus.

FULL OF DIVERSITY – FULL OF LIFESTYLES – FULL OF ENERGY – FULL OF ISLANDS

Detta är ett sponsrat inlägg. Alla åsikter och tankar är mina egna.

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

No Comments

    Leave a Reply