SPONSRAD VIDEO: Sköna dagar utan måsten

Kanarieöarna. Det känns som att varenda svensk har varit där, förutom jag. Men så är det nog inte i verkligheten. Jag skulle vilja åka dit nångång i alla fall, så att jag slipper den känslan..

Jag tycker att stränderna där ser så mysiga ut. Jag längtar till havet just nu och kanske är det därför jag inte kan sluta att leta bilder på stränder. Och det finns verkligen massor av vackra stränder på Kanarieöarna.

Min sambo’s mormor och morfar hade lägenhet på Kanarieöarna för många år sen. Lägenheten syns faktiskt i en av Sällskapsrese-filmerna, det är lite roligt! Jag har hört massa historier från ön och det är väl inte alls konstigt att jag vill åka dit själv. Jag tycker det verkar vara så mysigt när jag kollar videon av Apollo nedan. Ett bra ställe för sköna, lata dagar utan några måsten. Med havet precis framför dig. Så härligt.

Varför tror du att Kanarieöarna är så populärt bland oss svenskar? Har du varit där? Har du någon favoritstrand? Har du något underbart minne därifrån? Dela gärna med dig!

Detta är ett sponsrat inlägg.

 

Tags from the story

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *