Menu

Tjänster

Foto & Video

Behöver ditt företag eller din destination nya bilder eller vill ni ta fram en film som visar upp vem ni är och vad ni kan erbjuda för produkter, tjänster eller upplevelser?

Låt mig hjälpa er med det så skapar vi magi tillsammans!

Jag utgår oftast från Motala i Östergötland och arbetar mestadels i denna del av Sverige. Men ibland så utgår jag från Karesuando i Lappland och tar uppdrag även i Lappland och Norrbotten. Jag tar dock mer än gärna uppdrag över hela Sverige (och världen) så om du gillar min bildstil så tycker jag att du ska skicka ett mail med dina önskemål så börjar vi där.

Jag kan även hjälpa dig med att redigera dina bilder och/eller videomaterial medan du själv kan fokusera på att skapa. Detta kan jag göra oavsett vart du befinner dig.

Webbdesign / WordPress

Behöver du en ny hemsida som ser snygg, proffsig och inbjudande ut? Som är lättnavigerad, är modern och fungerar bra? Som laddar snabbt och är enkel att uppdatera?

Jag bygger hemsidor och bloggar i WordPress.

Jag kan även hjälpa dig att komma igång med att registrera domän och webbhotell. Ja, jag kan faktiskt hjälpa till med allt som behövs för att skapa en fungerande webbsida eller blogg så du slipper göra det du inte kan, eller tycker är roligt.

Vill du se ett exempel på en sida som jag har byggt? Titta runt, du surfar på den just nu.
Ett annat exempel på hemsida som jag byggt nyligen är Walles Lokalvård.

Grafisk Design & Typografi

Behöver du hjälp med att ta fram snygga och inspirerande grafik till din blogg, webbsida eller sociala medier så har du hittat rätt! Jag arbetar efter dina önskemål men kommer mer än gärna med egna förslag för att skapa din nya digitala identitet.

Exempel på vad jag kan skapa:

  • Snygg grafik till blogg eller webbsida
  • Grafisk profil
  • Enklare logga till ditt företag
  • Printables eller digitala posters som du kan dela ut som ”freebie” eller sälja

Köpa bilder

Just nu så kan du köpa prints av mina bilder på Printler.

Jag arbetar med att få upp en ny webbshop här direkt på sidan, så kika tillbaka om ett tag så kanske den finns uppe med ännu fler magiska motiv.

Annars får du mer än gärna skicka ett mail om du vill köpa en specifik bild. Det gäller både för privat bruk och för kommersiella sammanhang.

Översättning av texter och webbsidor

Är du trött på dåliga översättningar från Google Translate? Jag översätter texter och webbsidor från svenska till engelska, och från engelska till svenska på ett levande sätt.

Annat som jag kan hjälpa dig med

Som din webbredaktör så kan jag skapa inspirerande innehåll till din hemsida, blogg eller sociala medier. Jag kan även hjälpa dig att hålla din webbsida uppdaterad.

Jag kan skriva sökmotoroptimerade artiklar till din hemsida eller vara din spökskribent.

Samarbete med reseblogg

Behöver du hjälp med att skapa inspirerande content som visar upp din destination, ditt företag eller varumärke? Med hjälp av visuell storytelling så kan jag hjälpa dig att berätta en historia – antingen om din destination eller om ditt varumärke. Jag arbetar aktivt med sökmotoroptimering så att inläggen lever länge och väljer alltid samarbetspartners noga.

Jag samarbetar gärna med destinationer, turistbyråer, turismorganisationer, företag och varumärken som passar in på bloggens nisch och som jag tror är relevanta för mina läsare.

Exempel på olika former av samarbeten:

  • Sponsrade artiklar/blogginlägg på Oh darling, let’s be adventurers
  • Annonsering
  • Skapande av innehåll (text, foto & video) till din egna plattform
  • Blogg- och pressresor
  • Jag finns också tillgänglig som skribent för tidningar och digitala magasin.

Kontakta mig

Om du har frågor eller vill anlita mig så hör av dig till helena@ohdarling.org.