Affiliatelänkar

Alla inlägg och texter som jag skriver och delar med mig kommer direkt från mitt hjärta men jag driver också Oh darling, let’s be adventurers som en kommersiell plattform där jag skapar redaktionellt innehåll blandat med advertorials skrivna på uppdrag av utvalda partners. Ibland åker jag även på betalda resor och upplevelser i samarbete med olika destinationer.

Många av länkarna som du hittar här på Oh darling är affiliatelänkar, även kallade för reklamlänkar. Det betyder att jag har möjlighet att tjäna pengar om du klickar på länken och genomför ett köp på den sida som du skickas till. Det kostar inget för dig att klicka på länkarna men det ger mig möjlighet att fortsätta producera innehåll av hög kvalitet och jag är tacksam för ditt stöd.

Alla produkter och varumärken som jag skriver om och länkar till är noga utvalda av mig och ibland kan ett inlägg innehålla både affiliatelänkar och vanliga länkar som inte ingår i något affiliatenätverk. Om jag tipsar om en produkt så är det för att jag genuint tycker om den.

Mitt mål är att du som läsare ska få en så bra upplevelse här på webbplatsen och att du ska känna att du får ett värde av att läsa mina artiklar och tips. För att kunna underhålla sidan så behöver jag tjäna pengar på något sätt och det har jag möjlighet att göra via affiliatelänkar.

Om du har några frågor om affiliatelänkar så får du gärna mejla mig.

Dessa är utvalda företag som jag har ett affiliatesamarbete med