Menu

Redaktionell policy

Jag samarbetar gärna med destinationer och företag/varumärken som passar in på bloggens inriktning och som jag tror är relevanta för mina läsare. Om du vill samarbeta så kan du höra av dig till samarbete@ohdarling.org, gärna med så mycket detaljer som möjligt så att jag kan avgöra om samarbetet känns relevant.

Oh darling, let’s be adventurers tar gärna emot pressmaterial men garanterar inte att något kommer att omnämnas i bloggen. Jag skriver endast om det som intresserar mig och jag skriver alltid ärligt och enligt mina egna åsikter. Det går inte att köpa omdömen eller åsikter. Om du vill skicka pressutskick så hör gärna av dig först till media@ohdarling.org.

Oh darling, let’s be adventurers tar inte emot några produkter som ersättning för ett inlägg.

Till dig som läser bloggen: Om ett inlägg är märkt ut som ett samarbete så innebär det att jag har fått ekonomisk ersättning för att skriva det. Jag står för allt jag skriver om här på bloggen och min målsättning är att det inte ska vara någon större skillnad på ett vanligt inlägg och ett sponsrat inlägg.

Annonslänkar

Oh darling, let’s be adventurers drivs som ett företag vilket betyder att bloggen delvis bygger på intäkter från betalda samarbeten, sponsrade inlägg, annonser och affiliatelänkar. 

Oh darling, let’s be adventurers använder sig av annonslänkar i vissa inlägg. Dessa kallas även för reklamlänkar, affiliatelänkar och adlinks. Det innebär att om du väljer att klicka på länken samt köper något på sidan så kommer jag att tjäna en procent av försäljningen som provision. 

Observera att detta inte kostar dig något extra men genom att klicka på dessa länkar så bidrar du till att jag kan fortsätta skriva och dela med mig av mina resor, upplevelser och äventyr här på bloggen.

Copyright / Upphovsrätt

Oh darling, let’s be adventurers (ohdarling.org) drivs av Helena Gunnare och allt material (text, foto, video och övrig media) som du hittar på webbsidan är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Det gäller inte besökares kommentarer på inlägg eller om något annat anges.

Det är förbjudet att kopiera mitt material och du får alltså INTE använda mina bilder eller text utan tillstånd från mig. Detta gäller både för personligt bruk och i kommersiella sammanhang. All olovlig användning beivras.

Vill du använda mina bilder eller texter i ett kommersiellt sammanhang? Hör av dig!