Vill du jobba med
Oh darling, let’s be adventurers?

  • Jag samarbetar gärna med företag, varumärken och destinationer som passar in på sidans profil och innehåll. Långsiktiga samarbeten är alltid att föredra så att vi gemensamt kan stärka våra varumärken.
  • Jag har många års erfarenhet av fotografering och bildbehandling och kan hjälpa dig att skapa inspiration genom visuell storytelling.
  • Det sägs att en bild säger mer än tusen ord men jag kombinerar gärna mina magiska bilder med berättande texter för att mina läsare ska få ta del av hela historien bakom alla ögonblick som kameran fångar. Ska vi skapa magi tillsammans?

Sponsrade artiklar

Jag skapar artiklar som håller hög kvalitet i både text och bild med syfte att öka kännedomen om destinationer, produkter, tjänster eller varumärken.

Jag arbetar aktivt med sökmotoroptimering (SEO) och strävar efter att skapa tidlöst innehåll som är relevant för mina läsare. Jag kan även skapa anpassat innehåll för olika kanaler beroende på dina önskemål.

Exempel på sponsrade artiklar:

Destinationsmarknadsföring

Jag besöker gärna nya platser och delar med mig av mina upplevelser. Detta kan jag göra genom en press- eller bloggresa eller via ett betalt samarbete.

Fördelen med ett betalt samarbete är att även om du inte kan påverka det jag skriver så är du garanterad exponering på Oh darling, let’s be adventures då vi innan resan kommer överens om hur mycket innehåll som ska produceras.

Jag kan även skapa innehåll för publicering på era egna digitala kanaler.

Exempel på tidigare samarbeten med destinationer:

Annonsering

Oh darling, let’s be adventurers erbjuder text- och bannerannonsering på startsida samt på enskilda inlägg. Boka plats per månad, kvartal eller år.


Content Creation

Behöver du hjälp med att skapa innehåll för din egna digitala närvaro så kan jag hjälpa dig att skriva lättlästa och fångande texter för webben.

Jag kan även skapa snygg grafik till din hemsida eller blogg samt hjälpa till med att översätta texter från svenska till engelska, eller engelska till svenska.

Foto & Video

Jag älskar att fotografera och upptäcka världen genom kameralinsen och idag så arbetar jag både med foto såväl som rörlig bild.

Med ett öga för de små detaljerna som många andra ofta missar och med många års erfarenhet av fotografering och bildbehandling så kan jag skapa magiska fotografier och fångande videomaterial som inspirerar.

Oavsett om du vill berätta en historia om en intressant plats, ditt företag eller en produkt så kan jag skapa material efter dina önskemål och visioner.

Jag fotograferar även porträttbilder i naturlig miljö.

Du kan även anlita mig för redigering av bilder samt video.

Jag utgår oftast antingen från Motala i Östergötland men ibland även från Karesuando i Lappland under vissa perioder under året.

Jag tar gärna uppdrag över hela Sverige, och världen, så om du gillar min bildstil och vill anlita mig så skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Skicka din förfrågan till media@ohdarling.org eller fyll i formuläret nedan.

ett urval av tidigare samarbetspartners

#LatviaRoadtrip

en roadtrip genom fantastiska lettland

Vi har arbetat med Helena genom NordicTB kollektivet. Hon är en mycket begåvad fotograf och producerar ett iögonfallande innehåll. Hennes blogginlägg är mycket grundliga, välforskade och strukturerade.

Vi är också glada över att Helena har börjat arbeta med video. Det bevisar hennes genuina engagemang för bloggarbetet och visar på hennes intresse för att ständigt utveckla sin kompetens och öka sin publik.

LELDE BENKE, LATVIA TOURISM

“Helena is a fantastic photographer who, through beautiful pictures and videos brings out the best of a destination.”

helena hansson, visit britain

Exempel på artiklar jag har skrivit i samarbete med destinationer och varumärken