Oh darling, let’s be adventurers är en sida om resor där jag delar med mig av mina äventyr, upplevelser och resetips från runt om i världen.

Jag vill inspirera dig till att upptäcka världen på ditt egna sätt genom mina personliga reseberättelser och alla de magiska bilder som jag fångar längs vägen som förhoppningsvis får dig att vilja släppa allt du gör för att åka iväg och uppleva platserna med dina egna ögon. På en gång.

Jag skriver mest om platser som jag själv har besökt men delar även med mig av annat som inspirerar mig. Eftersom jag älskar att åka på roadtrips, spendera tid i naturen och fånga magiska ögonblick av stillhet i storslagna landskap med min kamera så kommer du att hitta mycket av just det här.

Du kommer även att få fototips, tips på spännande boenden, kanske ett recept här eller där och ibland delar jag med mig av mina mer personliga tankar och funderingar. Vill du veta mer om vem jag är? Läs här.

Alla reseguider på Oh darling, let’s be adventurers är skapade av mig och jag strävar efter att de ska vara enkla, inspirerande och användarvänliga guider som passar de flesta. Tanken är att du ska kunna använda guiderna både innan din resa men även kunna återkomma under resan.

jag har jobbat med…

utmärkelser, nomineringar och media

 • 2020 – Vinnare; Bästa Reseblogg | Bästa Foto
  Svenska resebloggar
 • 2019 – Finalist: Årets Upptäckare
  Apollo
 • 2018 – Vinnare av 2:a pris i kategorin; Enskild Video
  Momondo Open World Awards
 • 2018 – Fyra nomineringar i Momondo Open World Awards
  Open World, Bästa reseblogg, Bästa fotografi, Bästa video
 • 2017 – Nominerad till Årets Kreatör
  Stora Influenserpriset
 • 2016 – Vinnare av Travel Photographer of the Year
  Nordic Travel & Lifestyle
 • 2016 – Finalist: Sveriges Bästa Reseblogg
  Travelmarket
 • 2015 – Nominerad till Årets Reseinspiratör; Storstadsresor
  Apollo
 • 2013 – Finalist: Bästa Fotoblogg
  Super Saver Travel Blog Awards
ett urval av utmärkelser

Vill du jobba med mig?

Jag samarbetar gärna med destinationer, företag och varumärken som passar in på bloggens nisch för att ta fram inspirerande texter, fotografier och videofilmer som visar upp det allra bästa av en plats eller upplevelse.

Oh darling, let’s be adventurers

Jag älskar att dela med mig av mina bilder här, men även alla de små ögonblicken och historierna som finns bakom varje bild. Tillsammans så blir de helheten av alla de reseberättelser som du hittar här.

Alla inlägg och texter som jag skriver och delar med mig kommer direkt från mitt hjärta men jag driver också Oh darling, let’s be adventurers som en kommersiell plattform där jag skapar redaktionellt innehåll blandat med advertorials skrivna på uppdrag av utvalda partners. Ibland så gör jag även betalda resor och upplevelser i samarbete med olika destinationer.

Många av länkarna som du hittar här på Oh darling är affiliatelänkar, eller reklamlänkar. Det betyder att jag har möjlighet att tjäna pengar om du klickar på länken och genomför ett köp på den sida som du skickas till. Detta medför ingen extra kostnad för dig men det gör det möjligt för mig att fortsätta driva denna sida och jag är tacksam för ditt stöd!