3 anledningar för dig att besöka London i höst

3 anledningar för dig att besöka London i höst

London har bra och prisvärd shopping just nu

Trots att pundet ligger ganska högt just nu jämfört med den svenska kronan så är det fortfarande mycket som är billigare i London är här hemma. Till exempel smink. Jag passar alltid på att bunkra upp med sminkprodukter, men även med hud- och hårvårdsprodukter.

Varför betala mer hemma när jag inte behöver?

Shop in London

Det finns oändligt med mysiga marknader

Det finns otroligt många marknader i London. Under mitt senaste besök så hann jag “bara” med två av dom. Portobello Market som ligger i Notting Hill och Camden Lock Market som ligger i Camden. Det jag gillade bäst var matmarknaden i Camden, där kunde mitt sällskap på fyra äta tillsammans men ändå äta mat från helt olika världsdelar, bland annat malaysisk och medelhavsmat.

The Camden Markets in London

Camden Lock

Portobello Market

Vila dina trötta fötter på en av stadens alla pubar

Att äta mat på en engelsk pub har länge stått på min “att-göra-i-London” lista. Äntligen så kan jag stryka den punkten, även om jag mest troligt kommer att göra det igen. Det är såå mysigt att bara sitta på en pub, kolla i menyn och bestämma dagens lunch/kvällsmat. För oss blev det sen lunch vid Carnaby Street och även om det inte blev traditionell engelsk mat, så var det sååå gott!

Traditional English Pub

Vilken stad är din favorit och vad gillar du bäst med den?

 

 

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments