Menu
London

3 anledningar för dig att besöka London i höst

3 anledningar för dig att besöka London i höst

London har bra och prisvärd shopping just nu

Trots att pundet ligger ganska högt just nu jämfört med den svenska kronan så är det fortfarande mycket som är billigare i London är här hemma. Till exempel smink. Jag passar alltid på att bunkra upp med sminkprodukter, men även med hud- och hårvårdsprodukter.

Varför betala mer hemma när jag inte behöver?

Shop in London

Det finns oändligt med mysiga marknader

Det finns otroligt många marknader i London. Under mitt senaste besök så hann jag ”bara” med två av dom. Portobello Market som ligger i Notting Hill och Camden Lock Market som ligger i Camden. Det jag gillade bäst var matmarknaden i Camden, där kunde mitt sällskap på fyra äta tillsammans men ändå äta mat från helt olika världsdelar, bland annat malaysisk och medelhavsmat.

The Camden Markets in London

Camden Lock

Portobello Market

Vila dina trötta fötter på en av stadens alla pubar

Att äta mat på en engelsk pub har länge stått på min ”att-göra-i-London” lista. Äntligen så kan jag stryka den punkten, även om jag mest troligt kommer att göra det igen. Det är såå mysigt att bara sitta på en pub, kolla i menyn och bestämma dagens lunch/kvällsmat. För oss blev det sen lunch vid Carnaby Street och även om det inte blev traditionell engelsk mat, så var det sååå gott!

Traditional English Pub

Vilken stad är din favorit och vad gillar du bäst med den?

 

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • Oh Tina
  oktober 24, 2014 at 7:08 f m

  Jag är tyvärr inte så berest, har bara varit i London och New York. Önskar jag kommer dit fler gånger!

  Reply
  • Helena
   oktober 24, 2014 at 1:19 e m

   Bara och bara.. Det är ju ändå något 🙂 New York skulle jag vilja besöka nångång.

   Reply
 • Anna ML Holm
  juli 20, 2015 at 4:06 e m

  Åh, älskar den oändliga marknaden i Camden! Besöker den alltid när jag är i London!

  Reply
  • Helena
   juli 22, 2015 at 9:16 e m

   Ja, visst är den bra! Jag kan också besöka den om och om igen 🙂 Älskar verkligen matmarknadsdelen 🙂

   Reply

Leave a Reply