Menu
London

60 sekunder i London

60 sekunder i London

Hur mycket hinner man egentligen med på en ynka minut? Faktiskt ganska mycket, speciellt om det är i videoformat. Jag har klippt ihop en film på en minut som visar lite av det vi upplevde under vår senaste resa till London.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

6 Comments

 • Katarina Wohlfart
  februari 8, 2015 at 3:49 e m

  Jättekul! klart man vill se fler videos. Vem är din sambo av dem? Eller är han med?

  Reply
  • Helena
   februari 8, 2015 at 8:48 e m

   Det kommer! 😉 Och han är med litegrann, det är han som har rutig skjorta.

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  februari 9, 2015 at 9:06 e m

  haha. Båda har rutig skjorta hörru! 😉

  Reply
  • Helena
   februari 9, 2015 at 9:09 e m

   Det hade du minsann rätt i. Han i den vita rutiga skjortan då! 😉 Han i blått är min lillebror.

   Reply
 • Katarina Wohlfart
  februari 9, 2015 at 9:17 e m

  Jo, misstänkte nästan det lite, han den blonda var lite för lik dig på något sätt. Kändes väldigt lika. 🙂 När var det ni var i London?

  Reply
  • Helena
   februari 9, 2015 at 9:48 e m

   Ah. Ja, vi är kanske lite lika ändå 🙂 Vi var där i höstas.

   Reply

Leave a Reply