Ett uppmuntrande paket i dessa dagar

Ett uppmuntrande paket i dessa dagar

Daniela från Discovering the Planet startade upp en “care package”-kedja för några veckor sedan. Det gick i stort sett ut på att man fick signa upp sig (i gruppen Svenska resebloggar) och sedan lottade hon ut till vem man skulle skicka ett uppmuntrande paket till.

För mig föll lotten på att skicka ett paket till Daniela. Det var väldigt kul att fundera över vad jag skulle skicka och om du är nyfiken på vad som fanns i mitt paket till Daniela så kan du läsa hennes inlägg här. Så kul att läsa allas inlägg om deras paket.

Jag fick ett fint paket av Linda på Resa Medvetet med mörk choklad med havssalt (perfekt för mig som älskar choklad), massa olika tepåsar och ett frågespel som heter Icebreaker #3. Tack Linda!!

Det sistnämna ser jag fram emot att använda. Det är konversationskort som man kan bygga och utveckla relationer med. Vi planerar en roadtrip inom Sverige till sommaren (som jag verkligen hoppas att vi kan åka på) och då tror jag att spelet kommer vara perfekt. Speciellt när vi har ledsnat på att lyssna på musik och inte kommer på något mer att prata om.

När det gäller te så är jag väl ingen tefantast, utan har länge hatat att dricka både te och kaffe. Därför har jag av samma anledning inte heller druckit så mycket av varken te eller kaffe under hela mitt liv. Nu dricker jag dock mer än gärna en vaniljlatte (bästa är från Starbucks) och jag har också lyckats hittat några tesorter som jag gillar under åren.

En av mina favoriter är ett peppermintte från Suki Tea (Storbritannien) som är så gott. Smakade det för allra första gången då jag var på en pressresa i Lake District med Visit Britain. Vi blev serverade det under en Afternoon Tea-eftermiddag. När jag kom hem så la jag genast en beställning på en påse löste från England. Så jag ser fram emot att smaka på dessa sorter, speciellt den med smaken “green tea with mint”. Kanske hittar jag någon ny favorit.

Update: När jag började skriva det här inlägget så hade jag varken smakat på varken te eller choklad. Men så kom jag på att jag ju behöver några bilder så det slutade med en hel fotosession. Nu sitter jag här i röran med en kopp te och kan meddela att det smakade gott och chokladen ännu bättre! Nu måste jag bara orka städa upp efter mig…

…och försöka att låta bli att äta upp all choklad på en gång.

Och för den som vill se lite behind the scenes bilder… scrolla till slutet av inlägget.

Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider
När man inte kan välja ut en mugg utan tar fram alla muggar och sen ändå inte använder dom…
Ett uppmuntrande paket från Resa Medvetet i coronatider

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

    1. Alltså, måste bara säga att den där chokladen är min nya favorit. Måste kanske också erkänna att jag ofta inte alls brukar gilla alldeles för mörk choklad, men denna var liksom helt perfekt blandad, eller vad man nu ska säga. Och de där saltkornen som man tuggar på ibland – såå gott! Så TACK!!