Hemma igen efter en lång resa

Hemma igen efter en lång resa

Det är alltid svårt att komma tillbaka in i skrivandet efter att ha haft en paus. Ännu svårare när det dessutom har varit en längre paus. För det är så det känns – bloggen fick ta en liten paus under sommaren medan jag var mer i nuet under resan till USA. I början kände jag mig stressad över det men mot slutet av resan så hade jag inte en tanke på bloggen. Ja, förutom om allt jag ville skriva om när jag kom hem.

För nångång under resan så övergick jag från att tänka att “jag borde försöka hinna få ut ett inlägg ikväll innan jag somnar” till att tänka “åh, det här vill jag skriva och berätta om när jag kommer hem”. För även om det inte var stressigt under resan så var det ändå svårt att hitta tid till att sitta vid datorn. Det fanns ju så mycket annat som lockade där och då. Och helt ärligt, skulle inte du också välja att uppleva istället för att sitta vid datorn när du bara är på just den platsen en kort stund? Det var egentligen inte så mycket att fundera över.

Nu är jag i alla fall hemma igen och har såå mycket att skriva och berätta om. Jag har fyllt hårddisken med bilder och videoklipp – men känner mig samtidigt så överväldigad och frågar mig själv hela tiden – vart ska jag börja?!

Kanske är det bäst att bara börja från början? Kanske behöver det inte vara svårare än så?

Men innan några berättelser kommer så ska jag sätta mig och gå igenom bilderna. Åtminstone några mappar. Sen ska jag börja redigera. Åh va roligt det ska bli att få återuppleva alla stunder!

Min nya kompis, Super Mario som jag hittade på en Target i Billings, Montana.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *