Menu
Wyoming

10 bilder från Grand Teton National Park

10 bilder från Grand Teton National Park

Om du har följt mig under en längre tid så vet du kanske att jag älskar Yosemite? Det gör jag fortfarande men nu har jag fått några nya nationalparksfavoriter och en av dessa är Wyoming’s Grand Teton.

Det är något med dessa berg alltså.

Nationalparken är ca 1300 kvadratkilometer stor och här finns massor av djur, bland annat älg, svartbjörn, kungsörn och bison. Själv så väntar jag fortfarande på ögonblicket då jag ser en älg här.

Jag har sett massor av hjort där, men ingen av de berömda älgarna som ska finnas där.

Snake River ringlar sig genom nationalparken och det finns massor av glaciärsjöar här om du bara ger dig ut en bit från civilisationen. Själv så har jag bara vandrat till Taggart Lake än så länge.

Att köra längs Teton Park Road blev också en favorit för mig. Det fanns hela tiden något vackert att fästa blicken. Vägen går mellan Moose och Jackson Lake Junction och den är inom betalområdet till skillnad från Highway 191 som du också har fantastisk utsikt från.

En tidig morgon vid Oxbow Bend Overlook.

Morgondimma.

En dag skulle jag också vilja prova på att flyga luftballong.

Morgonsol.

Jag älskar när bergen speglar sig så vackert i vattnet.

Solnedgångarna är inte fy skam heller.

Vi var inte de enda som åkte runt i en husbil från Cruise America.

Vandringen till Taggart Lake är otroligt vacker.

Snake River Overlook.

Tänk att få glida fram ljudlöst över bergen.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • Cathinka - På vift
  september 2, 2019 at 4:34 e m

  Grymma bilder! Otroligt vacker och storslagen natur.

  Reply
  • Helena
   september 12, 2019 at 5:30 e m

   Tack så mycket Cathinka! Ja, Wyoming har fantastisk natur och vyer <3

   Reply
 • Fotograf Annie
  september 16, 2019 at 7:14 e m

  Åh, vilka bilder!! 😀 Magisk natur 😀

  Reply
  • Helena
   september 18, 2019 at 6:52 e m

   Tack Annie! Ja, visst är det vackert där.

   Reply

Leave a Reply