Menu
Lappland

7 bilder: Mertajärvi

7 bilder: Mertajärvi

Idag så tänkte jag ta med er på en vintrig bildresa till min hemby, Mertajärvi. En liten by som en gång har blivit utsedd till Sveriges vackraste by. Där en riktig vinter består av frisk luft och vita vägar. Där du har chans att möta renar om du är ute och kör när mörkret börjar falla på. Där alla känner alla och där du kan se norrskenet dansa på himlen, kväll efter kväll.

Där naturen är så vacker att du inte vill blunda..

Mertajärvi, Sverige Mertajärvi, SverigeMertajärvi, Sverige mertajarvi_sverige_004 Mertajärvi, Sverige Mertajärvi, Sverige Mertajärvi, Sverige

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

3 Comments

 • FREEDOMtravel
  oktober 16, 2015 at 5:46 e m

  Jättevackra bilder! Känns dessutom superexotiskt för en skåning som mig 😉 (Bor ju i Sthlm men kommer från Lund)

  Reply
  • Helena
   oktober 19, 2015 at 10:56 e m

   Tack så mycket! Ja, det är ju definitivt skillnader mellan norraste Norrland och Skåne 🙂

   Reply
 • Fantasiresor
  oktober 23, 2015 at 3:34 e m

  Åh vad vackert och poetiskt på något vis! Kan verkligen sakna landsbygden i Sthlm. Åtminstone ibland☺️

  Reply

Leave a Reply