Följ med mig på en resa genom Skåne via The Guardian’s Instagramkonto

Under denna vecka så kommer mina bilder från Skåne att visas upp på The Guardian’s Instagram konto @guardiantravelsnaps som är dedikerat till resor. Skåne är en väldigt vacker del av Sverige som jag är glad att jag har fått chansen att utforska. Du är välkommen att följa med när jag upptäcker Skåne här.

During this week I am taking over The Guardian UK’s Travel Instagram. I’ll be showing you beautiful pictures from Skåne in southern Sweden. Join me on my journey here.

Turning Torso, Malmö

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 Comments

 1. Wow, välkommen till Skåne! Ser med spänning fram emot att följa din resa genom landskapet som vi på Owegoo har förmånen att kalla “hemma”! Får vi läsa mer om din Skåneupplevelse i bloggen sen kanske?

  1. Tack Sanna, det var väldigt roligt att få upptäcka Skåne! Förstår inte varför jag aldrig åkt dit innan, hehe. Väldigt vackert landskap! Det kommer inlägg om Skåne så småningom 🙂

 2. Vilket kul uppdrag du har fått! Ska bli kul att hänga med på ett hörn. Skåne är för mig en rätt obekant del av Sverige – faktiskt är jag ganska oberest i hela vårt land… Så mer “svemester” och “homevaction” framöver, och då är dina inspirerande bilder en bra början. Lycka till!

  1. Ja, otroligt roligt uppdrag! Hoppas på fler sådana 🙂 Jag börjar bli mer och mer berest i vårt land, vilket känns roligt. För det finns ju otroligt mycket att upptäcka här på hemmaplan också, även om utlandet alltid lockar. Vad glad jag blir över att du tycker att mina bilder är inspirerande, tack!

 3. Jag tycker verkligen att Skåne är vackert. Vi åkte runt där för några år sedan med bil, och jag hade inte haft något emot att göra det igen.

  Måste också fråga, vad heter typsnittet i bilden? Det är galet snyggt!

  1. Ja, Skåne är otroligt vackert! Åker väldigt gärna tillbaka dit, kan verkligen se mig själv åka runt där på sommaren! Jag kommer inte ihåg typsnittets namn just nu och skriver via mobilen, men kan kolla när jag sitter vid datorn. Tycker också det är väldigt snyggt!