Menu
Bloggnyheter

Följ med mig på en resa genom Skåne via The Guardian’s Instagramkonto

Under denna vecka så kommer mina bilder från Skåne att visas upp på The Guardian’s Instagram konto @guardiantravelsnaps som är dedikerat till resor. Skåne är en väldigt vacker del av Sverige som jag är glad att jag har fått chansen att utforska. Du är välkommen att följa med när jag upptäcker Skåne här.

During this week I am taking over The Guardian UK’s Travel Instagram. I’ll be showing you beautiful pictures from Skåne in southern Sweden. Join me on my journey here.

Turning Torso, Malmö

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

7 Comments

 • Sanna | Owegoo
  oktober 14, 2015 at 9:55 f m

  Wow, välkommen till Skåne! Ser med spänning fram emot att följa din resa genom landskapet som vi på Owegoo har förmånen att kalla ”hemma”! Får vi läsa mer om din Skåneupplevelse i bloggen sen kanske?

  Reply
  • Helena
   oktober 19, 2015 at 11:03 e m

   Tack Sanna, det var väldigt roligt att få upptäcka Skåne! Förstår inte varför jag aldrig åkt dit innan, hehe. Väldigt vackert landskap! Det kommer inlägg om Skåne så småningom 🙂

   Reply
 • Sanna Rosell
  oktober 14, 2015 at 12:27 e m

  Vilket kul uppdrag du har fått! Ska bli kul att hänga med på ett hörn. Skåne är för mig en rätt obekant del av Sverige – faktiskt är jag ganska oberest i hela vårt land… Så mer ”svemester” och ”homevaction” framöver, och då är dina inspirerande bilder en bra början. Lycka till!

  Reply
  • Helena
   oktober 19, 2015 at 11:04 e m

   Ja, otroligt roligt uppdrag! Hoppas på fler sådana 🙂 Jag börjar bli mer och mer berest i vårt land, vilket känns roligt. För det finns ju otroligt mycket att upptäcka här på hemmaplan också, även om utlandet alltid lockar. Vad glad jag blir över att du tycker att mina bilder är inspirerande, tack!

   Reply
 • Sanna | Beauty & Bride
  oktober 15, 2015 at 11:17 f m

  Jag tycker verkligen att Skåne är vackert. Vi åkte runt där för några år sedan med bil, och jag hade inte haft något emot att göra det igen.

  Måste också fråga, vad heter typsnittet i bilden? Det är galet snyggt!

  Reply
  • Helena
   oktober 19, 2015 at 11:06 e m

   Ja, Skåne är otroligt vackert! Åker väldigt gärna tillbaka dit, kan verkligen se mig själv åka runt där på sommaren! Jag kommer inte ihåg typsnittets namn just nu och skriver via mobilen, men kan kolla när jag sitter vid datorn. Tycker också det är väldigt snyggt!

   Reply
   • Helena
    oktober 23, 2015 at 8:23 e m

    Hej igen, typsnittet heter Alegance.

    Reply

Leave a Reply