Jag ska öppna en webbshop!

Något som jag har velat göra väldigt länge men inte riktigt vågat är att öppna en webbshop för att sälja printar av mina egna bilder. Jag har så otroligt många bilder som bara visas upp på bloggen en gång och kanske nån gång på sociala medier men sen ligger de bara och samlar damm på en hårddisk. Och det tycker jag känns väldigt tråkigt! Jag vill ju att mina bilder ska leva för evigt.

Så nu ska jag äntligen öppna min alldeles egna lilla shop!

Den senaste tiden så har jag spenderat väldigt mycket tid till att gå igenom mina bilder, redigerat om de flesta bilder på nytt och helt enkelt försökt att välja ut de allra bästa bilderna. Än är jag inte helt klar, det finns fortfarande så många mappar med bilder som jag inte har hunnit gå igenom. Men, jag kommer förmodligen aldrig att bli helt klar och efter att ha skjutit fram lanseringsdatum så många gånger nu så känner jag att det är antingen nu eller aldrig. Eller ja, nästa vecka då.

Lanseringsdatum för webbshoppen blir den 28 februari. Vilket även är min födelsedag. Jag är så nervös och rädd – tänk om ingen vill köpa några bilder? Samtidigt så känner jag att jag ändå måste testa för annars kommer jag ju aldrig att veta om det går bra eller inte.

Fram till dess så har jag fortfarande lite saker kvar att fixa, för det är lite mer att göra förutom att välja ut bilder. Det känns dock bara roligt! Jag har som sagt velat få upp den här webbshoppen under så lång tid nu men har inte riktigt känt att jag verkligen har haft tid till att hålla på med det förrän nu.

Jag kommer självklart att skriva här på bloggen när jag lanserar och du får jättegärna skriva upp dig på nyhetsbrevet här. Då får du ett meddelande på mailen när webbshoppen lanseras. Jag kommer även att skicka ut ett lanseringserbjudande via nyhetsbrevet för att fira att den äntligen är live!

Mesa Arch, Canyonlands National Park, USA
En av bilderna som kommer att finnas som print.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 Comments

  1. vad roligt !! Klart det kommer finnas, modigt och satsa !! Jag gillar verkligen den du delade i detta inlägget med. Skulle säkert också göra sig riktigt läcker som en tapet/fondvägg 😀

    1. Tack Iza! Är så nervös inför lanseringen, men tänker att det får bära eller brista, haha. Den bilden är faktiskt en av mina favoritbilder som kommer att pryda en av våra väggar här hemma snart. Och ja, det skulle den nog göra.