Menu
Bloggnyheter

Nyheter och kommande resor

Just nu så är det väldigt lugnt på resefronten. Jag har ingenting inplanerat under den närmsta tiden, förutom ett kort besök till Stockholm över dagen samt ett besök på resemässan Travel & Taste i Örebro den 13:e februari. Resebloggkollegan Rosita kommer att ha en monter där och jag ser fram emot att träffa henne för första gången. Rosita kommer även att prata om tips och tricks för resor med barn på scenen, för den som är intresserad av det. Jag reser ju inte med barn men tycker att det ändå kan vara roligt att lyssna.

Sveriges bästa reseblogg

En annan rolig nyhet är att jag har gått vidare till finalen i tävlingen om Sveriges bästa reseblogg! En jury har valt ut de tio bästa som fortsätter att kämpa om titeln. Det känns otroligt roligt att vara en av de utvalda och även om det är roligt att ha gått så här långt, så vill jag naturligtvis ändå vinna. Jag tävlar också om titeln ”Skandinaviens bästa reseblogg” och där kan du som läsare hjälpa mig genom att ge mig en röst här.

Först en roadtrip till Skåne…

Men det är ingen brist på inplanerade resor! Först ut blir en roadtrip till Skåne med Katarina vilket känns väldigt roligt. I slutet av april så är det dags och det kommer att bli fyra härliga dagar där vi utforskar regionen och letar efter alla fantastiska fotoplatser. Vi planerar även att stanna till för att hälsa på resebloggkollegan Daniela.  Annars så har vi inte riktigt kommit igång med planerandet, även om vi givetvis funderar massor på vad vi vill se och göra. Har du några tips på vad vi inte bör missa, så hör av dig!

Kullaberg Skåne

…sen blir det USA

Efter det så är det dags för ytterligare en roadtrip och då byter vi kontinent. Vi lämnar Europa för att utforska Nordamerika under en månad. Det ska bli fantastiskt roligt att få dela med mig av alla upplevelser under resans gång. Och även innan då det är mycket planering som ska göras innan det är dags att kliva på flygplanet som ska ta oss över Atlanten. Det känns dessutom extra roligt att äntligen få förverkliga drömmen om att susa fram längs de amerikanska vägarna.

Under tiden då jag inte gör så många resor så kommer jag istället att gå igenom mina fotoarkiv och dela med mig av gamla resor och upplevelser. Ni kommer att få följa med till öknen, en av världens mest tragiska platser, till underbara Australien och kanske till och med till min bakgård. Det finns så mycket som jag inte har visat er, så det är på tiden!

Kullaberg Skåne

Bilderna i detta inlägg är tagna i Skåne – förstår ni att jag längtar tillbaka?! Det är så otroligt vackert där.

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

6 Comments

 • Lanclin
  februari 3, 2016 at 9:12 e m

  Grattelinäran till finalplatsen! Ny snygg bloggdesign och meny som ”följer med” när man scrollar var ju toppen 🙂 Eller så kanske det va förut också, jag minns inte 🙂
  Hälsningar Linnea i Bayern

  Reply
  • Helena
   februari 4, 2016 at 1:01 e m

   Tack Linnea! Ja, menyn har ”följt” med sådär förut också, fast det är en lite annan meny nu. 🙂

   Reply
 • Bara brittiskt
  februari 3, 2016 at 11:06 e m

  Ja du bör naturligtvis inte missa en annan resebloggarkollega. 😀
  Har massor av fototips.

  Reply
  • Helena
   februari 4, 2016 at 1:02 e m

   Nej men just det, du bor ju där också! Får stanna och säga hej i Malmö då också! 🙂

   Reply
 • FREEDOMtravel
  februari 4, 2016 at 8:00 e m

  Jättefin design och grattis till finalplatsen! Men har du bytt språk till engelska plötsligt..?

  Reply
  • Helena
   februari 4, 2016 at 8:14 e m

   Tack Freedom!! Grattis till er finalplats också! Jag skriver på både svenska och engelska nu och såg att jag visst råkade länka fel så att ni hamnade på den engelska sidan. Det är den svenska sidan som är huvudsidan, men det går att välja engelska i menyn. Om man inte råkar få den engelska länken då 🙂

   Reply

Leave a Reply