Vi hade i alla fall tur med vädret

Efter att ha varit på resande fot i två veckor nu så känns det skönt att vara hemma. Att bo på hotell är härligt, men det är ännu härligare att få sova i egen säng med egen kudde! Nu blir det bara två nätter hemma, sen är det dags att bege oss ut på vägarna igen. När jag skriver detta så är det bara en natt kvar.

Längs Norges smala vägar

Roadtrippen i Norge var helt underbar och jag har massor kvar att berätta och visa från den! Jag har redan skrivit några inlägg som du kan läsa här. Vi hann med två fisketurer, vi vandrade upp för berg och jag fotograferade massor! Det regnade lite under första och andra dagen, men sen hade vi fint väder hela tiden! Det var lite kyligt på kvällarna men dagarna var varma och härliga.

Lofoten, Norway

Underbart men kort

När vi kom dit så kändes det som att vi hade hur mycket tid som helst på oss, men helt plötsligt så satt vi där på färjan från Å till Bodø! Vi åkte tvärs över Sverige och slutdestinationen blev Skellefteå, där ett nytt äventyr började! Jag jobbar med Rock’n Roll on Tour denna sommar, tillsammans med Kenny. Även lillebror Jimmy hänger med på ett litet hörn. Jag kommer skriva mer om det sen också.

Sweden

Men låt mig bara säga att jag har nog aldrig stirrat under en motorhuv nånsin som jag har gjort under förra veckan!

Pink Cadillac

Det kommer bli en underbar sommar

Eftersom jag kommer att vara på resande fot under större delen av denna sommar så kommer det kanske bli lite färre inlägg. Men jag lovar, dom är värda att vänta på!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

  1. Många fantastiska bilder från Norge-turen! Men att stirra under en motorhuv är mindre kul… Det bästa med husbil är förresten att man BÅDE kan resa OCH sova i den egna sängen – samtidigt! 🙂

    1. Tack så mycket! 🙂 Ja, det blev lite tröttsamt till slut. Jag har börjat bli mer och mer sugen på att nångång skaffa husbil. Är ju sjukt smidigt att alltid ha “hemmet” nära 😀

  2. Alltså, bilderna. Spelar ingen roll om vi får vänta lite. Den som väntar på något gott..