Rock'n Roll on Tour 2015

Vi rullar vidare längs de svenska vägarna

Helt plötsligt är det måndag igen och ytterligare en vecka har passerat. Att hinna med allt det där som jag vill hinna med.. Nej, det blir helt enkelt inte så som jag vill. Tiden räcker inte till! För även om jag inte vill så måste jag ju sova ibland också. Och för även om jag har roligt på jobbet, så betyder det ju inte att man inte behöver vila från det också. Det kan bli för mycket av det goda också.

Så det känns extra skönt att komma hem nu och landa i några dagar, innan det är dags att bege sig ut på vägarna igen. Batterierna behöver laddas om (både kamerans och mina!) och ikväll har jag planerat en filmkväll. Och har jag sagt hur skönt det är att sova på sin egna kudde?! Det är såå skönt! Förra veckan så fick faktiskt kudden åka med, men det känns ju lite pinsamt att komma till ett hotell med en kudde under armen…

Swedish Moments

Många, långa mil

Under förra veckan så körde vi närmare 100 mil med vår rosa pärla! Och då började resan först på onsdag.. Vi började med att hämta upp bilen i Linköping, den behövde några dagar på verkstad. Och vilken skillnad det är på bilen! Den går som en klocka! Det känns som en klyscha att säga så men det är sant! Vi lämnade in den hos American Racing och kan verkligen rekommendera den verkstaden om du har en gammal amerikanare som behöver pysslas om.

Swedish Moments

Härlig feeling

Och vet ni vad?!

Igår så tog jag några av mina bästa konsertbilder!

Sjukt härlig känsla!

Och lite roligt är det att jag inte alls gillade scenen vid första anblick. Men jag är inte den som inte kan erkänna att jag har fel, vilket jag verkligen hade denna gång. Det var en väldigt liten och intim scen, vilket gjorde att det var svårt att komma nära. Om man nu inte vill trängas med alla andra, vilket jag gärna undviker. Så jag stod uppe vid ljud- och ljusteknikerna under nästan hela spelningen. Jag är så glad att jag köpte mitt 70-200mm objektiv för det var det som satt på kameran under 90% av spelningen.

Nu ska jag fortsätta att redigera bilderna och sen blir det som sagt en filmkväll.

Rock'n Roll on Tour 2015

Rock'n Roll on Tour 2015 Rock'n Roll on Tour 2015

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *