Några snapshots från Åre

Jag har bytt ut en vintervärld mot en annan under detta veckoslut. Kiruna mot Åre. Och det är alldeles fantastiskt här. Jag vill bara stanna kvar en stund till för att samla mer inspiration. Och såklart njuta av alla nyttiga samtal, få umgås med alla lite till, kunna hänga i den lilla spa-världen och framför allt, skidåkningen. Jag åkte en stund under fredagen tillsammans med Katarina och det var kul (trots för små pjäxor!) men det var inte förrän under gårdagens skidåkning som jag kom ihåg hur mycket jag faktiskt älskar att susa nedför en backe! Känslan av frihet som bara greppar tag i själen.

Ett härligt gäng i backen! Från vänster: Elin, Emilia, Jonna & Linda.
Elin som upptäckte att skidor faktiskt var riktigt skoj!
Duktiga Jonna som aldrig hade stått på ett par skidor innan.

Förutom skidåkning så har jag även hunnit åka på skotersafari. Under turen så hade vi riktigt tur med vädret och det var helt magiskt vackert! Att få känna solens strålar smeka kinderna igen. Ja, magiskt! Jag har ju varit uppe i Kiruna under den mörkaste perioden av året – då solen inte orkar kämpa sig upp. Men jag tycker inte att jag påverkas så mycket av det, utan tycker snarare att det blir ett så vackert ljus istället med fina rosa och blåa toner på himlen. Men ändå, det kändes fantastiskt när vi åkte rakt in mot solens ljus!

På väg mot solen!

Här har Katarina fångat mig på bild med min kamera <3

Idag är sista dagen här i Åre och jag ser fram emot fler härliga samtal och förhoppningsvis en sväng i backen igen! Men först ska jag försöka packa ihop alla mina saker så att jag kan checka ut efter frukosten och morgonens sessioner.

Tags from the story

17 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *