Hänt i veckan: en sammanfattning från vecka 2

Nu är vi inne på andra veckan och jag har massor att berätta. Det mesta handlar om min resa till skidorten Åre där jag mötte upp andra influencers.

Jag började veckan i Kiruna med jobb. Jag vill så gärna hinna med att turista lite också men tiden räcker aldrig riktigt till. Och ibland när jag faktiskt har tid, så känner jag istället att jag inte riktigt orkar utan vill oftast spendera den tiden med att inte göra så mycket alls.

Men som sagt, veckan började med jobb och slutade med en Winter Workation i Åre. Jag tog morgonflyget till Stockholm där jag mellanlandade lite snabbt innan jag klev på nästa flyg som tog mig till Östersund. Där hoppade jag på flygbussen och på under sex timmar så hade jag tagit mig från Kiruna till Åre. Där mötte jag upp Katarina och massor av andra medlemmar i Influencers of Sweden. Där har vi åkt skoter/skidor, utbytt erfarenheter med varandra och njutit av Holiday Club‘s spa.

Jag har fotograferat mycket mindre än jag brukar och det känns konstigt och skönt på samma gång. Istället har jag haft roligt och njutit av att bara vara. Det fanns en plats som jag verkligen ville till innan, Tännforsen. Men så var jag tvungen att välja bort det men det kunde inte ha blivit bättre. Vattenfallet kommer att finnas kvar i framtiden, men inte stunderna som jag annars hade missat.

Och jag som egentligen inte alls gillar att basta har provat olika sorters bastu, badat i 6-gradigt vatten och även lyckats övertala många andra att prova. För trots att det kan vara superjobbigt att kliva ned i så kallt vatten så känns det fantastiskt när man väl kliver upp igen! Och det tror jag att alla som vågade prova kan instämma i.

Det är ungefär det som jag har gjort under vecka 2. Vad har du gjort? Berätta!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

    1. Ja, sånt himla bra koncept! Jag gillar det massor! Både att läsa men faktiskt också att skriva. Då kan man få med allt som inte får ett eget inlägg.

  1. Så bra idé med veckosammanfattningar. Jag ska kanske ge mig på det jag också, ett bra sätt att se tillbaks själv ju.

    Och 6-gradigt vatten. Jag lyckades aldrig ta mig ner i den där kalla “vaken”, mycket imponerad av att du klarade det!

    1. Tack Katta, kul att du gillar idéen. Jag lånade ju den också från flera andra då jag också gillade tanken.

      Det är lite tufft första gången, men jag försöker att fokusera på allt annat än att det är så kallt. Lite lättare då.