Grattis!

Nu är tävlingen om en selfiestick avslutad! Det har varit otroligt svårt att välja endast en vinnare men då det endast finns en selfiestick, så fanns det inget annat att göra. Jag tog hjälp av min sambo som fick läsa igenom alla era berättelser och till sist så enades vi om en vinnare..

Och vinnaren är…

Sofhie Enström

Sofhie’s värsta resminne var när familjen skulle resa till Kroatien. De skulle fixa pass till dottern, men det gick inte då pappans underskrift saknades.. Polisen sa då till henne att det gick bra med ett internationellt ID eftersom det var till Kroatien.

Men, när det är dags för avresa så blev de stoppade i tullen då det inte alls funkade med internationellt ID, utan det var pass som gällde. Det slutade med att dottern fick stanna hemma med morföräldrarna medan resten av familjen åkte iväg.

Att tvingas lämna sin dotter hemma måste vara det värsta som kan hända när man ska iväg på en efterlängtad resa! Jag skulle aldrig vilja råka ut för något sådant.

Så, var noga med att kolla om det krävs pass inför din kommande resa. Lita inte blint på vad andra säger, utan kolla alltid upp saker själv! Grattis till vinsten Sofhie! Jag har kontaktat dig via mail.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *