Jag är med i FINALEN av Apollos resebloggsstävling – nu behöver jag din hjälp med att rösta igen!

Det känns som att det var alldeles nyss som jag skrev det förra inlägget om att jag blivit nominerad i Apollos resebloggstävling. Men nu är det alltså dags igen. Idag så började en ny omgång där de tio som fått flest röster i första omgången nu gått vidare till omgång nummer två.

Så, jag behöver din hjälp med att rösta igen. Det tar inte alls lång tid och jag skulle uppskatta det så mycket om du ville ta dig tiden att gå in och rösta på mig och min reseblogg. Det krävs heller ingen registrering utan du klickar bara på rösta-knappen bredvid mitt namn. Stort tack!!

Klicka på bilden för att komma till röstningssidan.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *