Sammanfattning av februari & ny webshop!

Februari har varit fylld av ingenting men ändå så mycket. Jag var på konferens tillsammans med NordicTB, resebloggskollektivet jag är medlem i, och det är den enda resan som jag har gjort under månaden. Istället har jag varit hemma och vilat samtidigt som jag har försökt att komma ikapp med allting som jag inte hunnit göra under de senaste månaderna. Jag skrev ett inlägg om hur viktigt det är med vila emellan upplevelser och resor och det är ungefär det jag har försökt att göra under februari. Inte planerat några resor eller utflykter utan bara tagit dagarna som de kommer vilket har varit väldigt välbehövligt.

 • Jag har försökt att publicera inlägg mer regelbundet och har nu lyckats hålla mig till ungefär varannan dag. Det betyder fyra inlägg under ojämna veckor och tre inlägg under jämna veckor vilket känns lagom.
 • Idag så lanserar jag äntligen min webbshop där jag kommer att sälja printar av mina bilder och egendesignade posters. Det känns så oerhört läskigt att göra detta men samtidigt så är det något jag har velat göra väldigt länge. Använd kod: OHDARLING för att få 15% på hela din order under 24h.
 • Här hemma så har jag och Kenny rensat – både uppe på vinden där vi precis har lämnat tre svarta sopsäckar med kläder & annat till Hjärta till Hjärta (second hand butik) men också här inne i lägenheten. Det känns så skönt och det har också varit väldigt välbehövligt.
 • Ett annat projekt som jag velat ta tag i länge är att skapa en portfoliohemsida till mig själv och nu börjar jag äntligen att bli klar med den. Det är ju just det där med att verkligen ta tag i saker…
OHDARLING ger dig 15% på din order. Gäller endast för beställningar gjorda innan 1 mars 2018, kl 16.00.

Vad händer i resevärlden?

 • Yosemites berömda trädlund, Mariposa Grove, öppnar igen den 15 juni klockan 09.00 efter att ha varit stängd i ungefär tre år. Det är Yosemite Concervancy och National Park Service som genomfört det stora restaureringsprojektet och deras syfte har varit att förbättre upplevelsen för besökarna. Bland annat så har man utökat ytan för parkeringsplatser samt handikappanpassat vandringsleden.
 • Resemässan Travel & Taste som hålls i Örebro öppnar dörrarna åter igen den 3 mars kl 10.00-16.00.
 • Vill du prova på virtuell bilkörning längs italienska Amalfikusten så ska du bege dig till Ljusgården på NJK // Hamngatan 18-20 i Stockholm. Öppettider är från 28 februari till 4 mars.
Inte riktigt Mariposa Grove, men visst är stora träd så vackra!

Tänkvärt

Lyssna inte på någon som säger att du inte klarar av, inte har kapacitet,
inte har förutsättningar för sådant ditt hjärta brinner för. Din resa är bara din.

Angeliqa / Vandringsbloggen

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Den där konferensen verkade så himla trevlig. Hade så gärna åkt med på den. Ska faktiskt till Riga i slutet av månaden för första gången.

  Nyfiken på resemässan i Örebor, träffade ju tjejerna på resan till Matka.

  1. Ja, det var en riktigt bra konferens. Hoppas du kan följa med nästa gång. Va roligt med en resa till Riga! Hoppas du får det toppen där.

   Jag var på Travel & Taste idag, det var mysigt med en mindre mässa så att man verkligen känner att man hinner gå runt hela området i lugn och ro.

 2. Så kul med webshopen! Underbart ju! Stort grattis. Jag har också haft såna funderingar väldigt länge, men sen har ett annat fotoprojekt kommit i vägen. Ibland önskar jag att dygnet hade dubbelt så många timmar så man hann göra exakt allt kul man ville. 🙂

  1. Tack Christine! Känns så roligt att den äntligen är live. Vad har du för spännande fotoprojekt på gång? Och jag håller med, tiden räcker inte alltid till allt man vill göra.