Menu
Bloggnyheter

En kort uppdatering från England och en video från Stora Sjöfallet

En kort uppdatering från England och en video från Stora Sjöfallet

Jag befinner mig just nu i Kendal som ligger i nordvästra England. Här kommer jag att vara till på torsdag och utforska staden och Lake District tillsammans med Vibeke från Borte Best och Visit Britain. Vi har varit här i en dag och har redan hunnit se så mycket! Bland annat Kendal Castle som ligger så fint uppe på en kulle.

På väg till Kendal Castle

Men poängen med detta inlägg var faktiskt inte att berätta om England, utan det kommer senare. Jag vill istället prata Youtube. Jag har ju bestämt mig för att köra igång med den kanalen nu och publicerade en video för två veckor sedan och nu är det dags för nästa! Meningen är att jag ska publicera en ny video varje måndag. Jag missade helt det förra veckan då det fortfarande är väldigt nytt och jag var samtidigt på resande fot i Warszawa då. I alla fall, spana in videon nedan och gå gärna in på min Youtube-kanal och prenumerera så att du inte missar några nya videor!

Här är veckans video – från vår första vandringsdag i Stora Sjöfallet. Jag har tidigare skrivit om just första dagen och hoppas kunna publicera resten av bilderna och videosarna snart! Stay tuned!

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

6 Comments

 • Leanne
  september 19, 2017 at 9:51 f m

  Have a wonderful time in the Lake District, it is such a beautiful part of England ?

  Reply
  • Helena
   september 23, 2017 at 9:40 e m

   Thanks Leanne, I had a great time in the Lake District! I’m really looking forward to visiting again, hopefully soon. It was lovely there!

   Reply
 • Katarina
  september 21, 2017 at 2:11 e m

  Haha my god. Skämskudde på den!

  Reply
  • Helena
   september 27, 2017 at 7:42 e m

   Haha va, varför?

   Reply
 • Daniela / Discovering The Planet
  september 22, 2017 at 4:41 e m

  Härlig video, ser fram emot nästa.

  Reply
  • Helena
   september 23, 2017 at 9:39 e m

   Tack Daniela, fler kommer snart!

   Reply

Leave a Reply