Afternoon tea, promenad i vacker natur och en saknad väska på vift i den stora vida världen

Afternoon tea, promenad i vacker natur och en saknad väska på vift i den stora vida världen

Nu är jag hemma igen efter några härliga dagar i Lake District. Vi har bland annat njutit av Afternoon Tea på Daffodil Hotel & Spa (jag vill tillbaka och uppleva spa-delen!), vandrat i vackert hedlandskap vid Hill Top där författaren Beatrix Potter bodde, åkt på guidad busstur runt i området och ätit en massa god mat. Det har varit en härlig resa med ett alldeles lagom planerat schema. Det är nog första gången som jag kommer hem från en pressresa och känner mig utvilad!

Tyvärr så kom inte mitt bagage med hem denna gång och tråkigt nog så är det andra gången under ett år som det händer. Väskan är anmäld saknad och jag håller nu tummarna på att jag får hem den väldigt snart! Förra gången så kom väskan hem samma kväll med ett senare flyg, dock med ett trasigt hjul och det slutade med att jag fick köpa en ny väska då det inte gick att reparera det trasiga hjulet. Jag hoppas verkligen att den kommer hem till mig oskadd denna gång!

Tillbaka till England… Jag har massor av bilder att redigera därifrån, men har lite annat som jag måste prioritera att få klart först, bland annat inlägg om Warszawa. Men förhoppningsvis så kommer det ett mer detaljerat inlägg om Lake District inom kort!

På tal om bilder, jag har sett massor av vackra, höstiga bilder runt om i landet, men här i Motala så verkar vi ha fastnat i mitt emellan de två årstiderna. Det finns knappt någon färg alls här känns det som. Varken grönt, gult eller rött. Förhoppningsvis så dyker höstfärgerna upp här hos mig också snart för jag längtar efter att bege mig ut och fotografera och fånga färgerna. Hur är det hos dig? Är det höstiga färger där du bor?

Det har inte riktigt blivit höst i Lake District heller
Makalös natur i Lake District
På promenad genom landsbygden, över hedlandskap och lera
Afternoon tea efter en härlig promenad

Fler inlägg från denna resa

Denna resa genomfördes i samarbete med Visit Britain.
Text, foton och åsikter är som alltid mina egna.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments