Travel Massive 2016

Årets första Travel Massive ägde rum under förra veckan på Teatern Ringen som ligger i Skanstull. Travel Massive är en mötesplats för både resebloggare och människor från resebranchen där inget event är det andra likt. Det var mitt tredje Travel Massive och fler kommer det att bli.

En annorlunda foodcourt

Eventet hölls på Teatern, en ny foodcourt som är utformad som en teater med snygga detaljer! Du hittar den mitt inne i Ringens köpcentrum och flera välkända kockar serverar annorlunda och spännande maträtter på ett enkelt sätt. Helena från Freedomtravel beskriver det perfekt – finmat serverat på “fulsätt”.

Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm

Jag var inte jätteförtjust i maten som vi blev bjudna på även om det var intressant att få prova på så annorlunda rätter. Bland annat så bjöds det på ett 63-gradigt ägg… En annan sak som jag inte heller gillade var ljudnivån. Tyvärr så var den alldeles för hög och det blev ibland svårt att höra vad andra sa.

Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm

Tiden gick alldeles för fort

Det är alltid lika roligt att träffa alla som dyker upp! Och som vanligt så räcker tiden aldrig till och de två timmarna som eventet höll på gick alldeles för fort. På plats fanns två av tre organisatörer – Lola från Geotraveler’s niche and Sofia från FantasiresorAnnika befinner sig för tillfället i Thailand på en Thaimout.

Lola Geotraveler's Niche & Sofia Fantasiresor

Många resebloggare på plats

Resebloggarna dominerade och det var både kul att träffa gamla bekanta och prata med nya bekantskaper. På plats fanns Lena från Ladies Abroad, Katarina från Kattas betraktelser, Anna från New York – My Bite of the Big Apple, Johan från Australienbloggen, Eva från People in the street, Towe från Towis – En reseblogg, Daniel från Traveler’s edition, Lisa från Livet från den ljusa sidan, Helena och Peter från FREEDOMtravel och sist ment inte minst, Jacob och Frida från Everyday Explorers.

Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm

Tack till alla för en fantastisk kväll! Och jag hoppas att vi syns snart igen.

Travel Massive Teatern Ringen Skanstull Stockholm

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments