Sommar, sol och en oplanerad resa

En kort uppdatering om vad som händer just nu.

Jag kom hem från Österrike sent på en onsdagskväll och på fredagseftermiddagen så var det dags att åka iväg igen. Denna gång till England. När jag skrev inlägget om mina sommarplaner så visste jag inte om att jag skulle spendera nästan en hel vecka i England under en värmebölja nu i början av juli.

Resan var en pressresa med tema Robin Hood. Att tacka nej till en resa som kändes så perfekt för mig fanns inte riktigt på kartan kände jag. Så jag sa hej till England och massor av härliga upplevelser i Robin Hood-anda och ni ska snart få höra allt om den resan! Eller, om de resorna – jag har även massor av inlägg på gång från Österrike.

På äventyrspromenad i Sherwoodskogen.

Sommar i Sverige

Det är väl inte någon som har missat det varma vädret som håller sig över Sverige just nu? Det har inte jag gjort i alla fall så både igår och idag så har jag varit i Varamon tillsammans med Kenny och mina två bröder. Och möjligtvis resten av Motalas befolkning. Stranden var överfull och att hitta parkering var hopplöst igår!

Vi bor egentligen väldigt nära stranden men tänkte att vi skulle vara smarta och åka till utkanten av stranden i hopp om att det skulle vara mindre människor där – tji fick vi. Det var nästan lika mycket folk precis överallt men vi lyckades lösa parkeringsfrågan precis innan vi var på väg att ge upp och åka hem och parkera där istället. Det var i alla fall otroligt härligt när vi äntligen kom ned i det svala vattnet!

Även om Motala är en fin sommarstad så ska vi nu bege oss norrut på vår roadtrip och jag hoppas på att det kanske är lite svalare i luften där.. Om inte så hoppas jag på att spendera en stor del av tiden i vattnet.

Instagram takeover @naturhistoriska

En annan rolig grej som händer just nu är att jag tar över Instagramkontot @naturhistoriska under de kommande två veckorna. Där kommer jag att dela med mig av bilder från min roadtrip så följ gärna med där! Jag kommer såklart också att uppdatera min egna Instagram under tiden + har massa bilder från både Österrike och England att dela med mig.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

  1. Så spännande med Robin Hood-tema! Det skulle jag också gilla. 🙂

    Tänk, fullt i Varamon! Jag spenderade ju större delen av min barndom i Motala och minns att vi alltid åkte ner längre bort, typ vid Fågelvägen, för att slippa så mycket folk. Det funkade oftast då i alla fall. Men med detta väder så …

    Ha en fortsatt fin reseperiod!

    1. Ja, det var roligt med en temaresa 🙂

      Och ja, helt galet mycket folk i sommarvärmen! Har nog aldrig varit med om detta innan, haha. Kändes som att vara utomlands.