Menu
Bloggnyheter

Topp 5 resebloggare i Sverige

”Utmärkande för denna blogg är dess bilder, inspirerande inlägg och lättnavigerad design vilket förbättrar upplevelsen. Ett av hennes inlägg tar fram 10 bästa resecitater. Adventure is the best way to learn står det och vi kunde inte hålla med mer!”

Det känns otroligt kul att få vara med på listan över topp 5 resebloggare i Sverige. Det är Education First (EF) som har valt ut bloggarna och förutom Oh darling, let’s be adventurers så finns Äntligen Vilse, 29 Grader, Resfredag och Jetlag is for amateurs med på listan. Jag kan verkligen rekommendera att ni kikar in på alla bloggarna på listan – alla inspirerar till resor på sitt sätt.

resecitat-ohdarling-011

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

11 Comments

Leave a Reply