November – en sammanfattning från månaden

Vips, så tog november slut. Det känns som att det var igår som det var dagen inför avresa till USA men så helt plötsligt så är jag på väg till Tyskland. Och emellan dessa två resor så hann jag åka till Gran Canaria på en långweekend tillsammans med Kenny.

Jag började som sagt månaden med att åka till USA. Där väntade San Francisco och Yosemite på ett återseende för mig. Jag kan inte säga vad det är med Yosemite men det är som att något med den parken bara drar mig dit. Kanske är det naturen, kanske är det känslan jag alltid har när jag är där eller så är det bara en av de där sakerna som inte går att förklara.

Resan till Gran Canaria var ganska spontan och jag är så glad över att jag kunde åka. Och att Kenny kunde följa med! Vi åkte på All inclusive med TUI vilket är motsatsen till hur jag normalt brukar att resa, men det är alltid kul att prova på något nytt. Ett inlägg om det är på gång.

Månadens sista resa är en bloggkampanj till Tyskland – ett samarbete tillsammans med NordicTB och Tyska Turistbyrån. På schemat står bland annat julmarknader och jag ska dessutom besöka flera olika städer vilket känns spännande. Ni kan följa mig under resan på mina sociala medier och även under hashtaggen #CitybreakGermany.

InstagramTwitterFacebook

Tenaya Lake, Yosemite National Park
Tenaya Lake, Yosemite National Park
Det blåste lite på Gran Canaria
Det blåste lite på Gran Canaria

Novemberkärlek

Jag har precis fått hem två julkalendrar från New Hope. Jag brukar alltid köpa en till mig och en till Kenny varje år då pengarna går till välgörenhet samt så brukar priserna vara riktigt bra. Jag har aldrig vunnit något men kanske är det dags i år?

Veckans musiktips: Tack vare Rania på Northbound Journeys så har jag fått massor av ny musik att lyssna på, bland annat Bear’s Den som är helt fantastiska. Red Earth & Pouring Rain sam Dew On The Wine är mina två favoritlåtar just nu.

Hur har din månad sett ut?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments