Menu
Bloggnyheter

November – en sammanfattning från månaden

Vips, så tog november slut. Det känns som att det var igår som det var dagen inför avresa till USA men så helt plötsligt så är jag på väg till Tyskland. Och emellan dessa två resor så hann jag åka till Gran Canaria på en långweekend tillsammans med Kenny.

Jag började som sagt månaden med att åka till USA. Där väntade San Francisco och Yosemite på ett återseende för mig. Jag kan inte säga vad det är med Yosemite men det är som att något med den parken bara drar mig dit. Kanske är det naturen, kanske är det känslan jag alltid har när jag är där eller så är det bara en av de där sakerna som inte går att förklara.

Resan till Gran Canaria var ganska spontan och jag är så glad över att jag kunde åka. Och att Kenny kunde följa med! Vi åkte på All inclusive med TUI vilket är motsatsen till hur jag normalt brukar att resa, men det är alltid kul att prova på något nytt. Ett inlägg om det är på gång.

Månadens sista resa är en bloggkampanj till Tyskland – ett samarbete tillsammans med NordicTB och Tyska Turistbyrån. På schemat står bland annat julmarknader och jag ska dessutom besöka flera olika städer vilket känns spännande. Ni kan följa mig under resan på mina sociala medier och även under hashtaggen #CitybreakGermany.

InstagramTwitterFacebook

Tenaya Lake, Yosemite National Park

Tenaya Lake, Yosemite National Park

Det blåste lite på Gran Canaria

Det blåste lite på Gran Canaria

Novemberkärlek

Jag har precis fått hem två julkalendrar från New Hope. Jag brukar alltid köpa en till mig och en till Kenny varje år då pengarna går till välgörenhet samt så brukar priserna vara riktigt bra. Jag har aldrig vunnit något men kanske är det dags i år?

Veckans musiktips: Tack vare Rania på Northbound Journeys så har jag fått massor av ny musik att lyssna på, bland annat Bear’s Den som är helt fantastiska. Red Earth & Pouring Rain sam Dew On The Wine är mina två favoritlåtar just nu.

Hur har din månad sett ut?

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • Rania {Northbound Journeys}
  december 1, 2017 at 8:58 f m

  Kul att du upptäckt Bear’s Den via min lista, de är SÅ bra <3 Red Earth & Pouring Rain är en magiskt fin låt! Blev mycket resor för dig i November, kul 😀

  Reply
  • Helena
   december 21, 2017 at 4:13 e m

   Ja, dom är verkligen så bra! Och ja, det blev ju det även fast jag planerat att ha en lugn höst.

   Reply
 • Ann-Louise
  december 4, 2017 at 7:52 e m

  Det låter som en riktigt härlig november! 🙂

  Reply
  • Helena
   december 21, 2017 at 4:14 e m

   Det var det! 🙂

   Reply

Leave a Reply