Checka in: En perfekt getaway vid Great Smoky Mountains

Checka in: En perfekt getaway vid Great Smoky Mountains

Har du hört talas om Sevierville? Nej, jag trodde inte det. Jag hade själv nämligen inte gjort det förrän efter att jag började leta efter boenden via Airbnb i närheten av nationalparken Great Smoky Mountains. Jag hade tre önskemål: nära till nationalparken, fin utsikt och en bubbelpool. Det fick gärna vara ett bra pris på boendet också.

Gissa om jag blev överlycklig när jag hittade ett boende som passade in perfekt på mina önskemål?! Jag skickade iväg en förfrågan till John som blev vår värd och det dröjde inte länge innan vi var bekräftade för att hyra huset i tre nätter.

Anledningen till att jag valde att boka via Airbnb var för att vi ville bo i området i tre dagar och förutom de önskemålen som jag nämnde tidigare, så ville vi också ha tillgång till ett kök. Vi ville nämligen kunna laga vår egna mat för att dra ned på matkostnaderna. Nu köpte vi ganska lyxig mat i slutändan så det blev kanske inte lika billigt som vi trodde. Men det blev lite billigare än att konstant äta ute ändå. Dessutom så fick vi väldigt fin mat för pengarna och vi slapp spendera massa tid på restaurangbesök. Istället kunde vi njuta av vår stuga mitt uppe i Great Smoky Mountains.

Onödigt vetande: Visste du förresten att Dolly Parton föddes i Sevierville år 1946? Inte? Nu vet du!

Vår “lilla” stuga i bergen hade plats för 6 gäster, med två sovrum och en soffa i vardagsrummet. Med andra ord så var den allt annat än liten och kändes inte som en stuga, utan mer som ett lyxigt semesterboende. Men det är ju USA vi pratar om – här ska allt vara lite större och lite bättre.

Läs mer: Vill du också boka “vårt” hus i Sevierville? <— Länk till husets sida på Airbnb.

Det här var vårt hem för några dagar.
Björnsäkrat.
Det här är Björnlandet.
Det kändes lite som att vi flyttade in till julen.
Vi hade ett riktigt stort kök att laga mat i.
Stora sängar och stora rum med utsikt över Great Smoky Mountains.
Som sagt, fantastisk utsikt över bergen.
De två sovrummen hade dessutom varsitt stort badrum – med egen jacuzzi!
Och om det inte var nog med det, så hade vi även en stor bubbelpool på vår altan. Med utsikt över bergen. Sevierville, I’m in love!
Dimman dansade över trädtopparna en kväll.
Det var svårt att slita sig från kameran den kvällen.
Jag ville stanna kvar här för alltid.
Vi plaskade omkring till toner av sommarmusik och avlägsen åska.
Det är så otroligt härligt att bada i mörkret.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments