Årskrönika 2015 – en tillbakablick på årets resor

Bättre sent än aldrig – en kort årskrönika!

I början av förra året så bestämde jag mig för att jag ville se mer av Europa. Det har jag också gjort. Årets första resa gick till kalla Finland och årets sista till ett regnigt Tyskland. Däremellan så har jag vandrat i Västra Saharas öken och jag har kört en rosa Cadillac i ett underbart sommar Sverige.

Jag har njutit av vårsolen i England och jag har fotograferat norrsken i Norge. Jag har roadtrippat i Wales och jag har åkt tåg mellan Tjeckien och Polen. Jag har jagat vattenfall och hittat flera som är helt fantastiska!

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

Jag har bott i Kiruna och besökt ishotellet. Jag har firat min födelsedag i Globen tillsammans med några av världens största countryartister. Jag har sett två musikaler – Flashdance i Göteborg och Memphis i London.

Jag har aldrig bott på hotell så mycket som jag har gjort under 2015 och jag har djuphavsfiskat i Norge tre gånger. Jag har fotograferat sommarens alla Rock’n Roll on Tour spelningar. Jag har upplevt hösten i flera olika länder runt om i Europa.

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurers  Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

Jag har firat påsk i Norrland med skoteråkning och korvgrillning och jag har bestigit berg. Jag har besökt Jokkmokks vintermarknad och jag har besökt flera nationalparker i olika länder. Jag har träffat massa härliga resebloggare som jag nu kallar för vänner.

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

2015 har varit helt fantastiskt och jag ser fram emot allt som 2016 har att bjuda på!

24 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *