Årskrönika 2015 – en tillbakablick på årets resor

Bättre sent än aldrig – en kort årskrönika!

I början av förra året så bestämde jag mig för att jag ville se mer av Europa. Det har jag också gjort. Årets första resa gick till kalla Finland och årets sista till ett regnigt Tyskland. Däremellan så har jag vandrat i Västra Saharas öken och jag har kört en rosa Cadillac i ett underbart sommar Sverige.

Jag har njutit av vårsolen i England och jag har fotograferat norrsken i Norge. Jag har roadtrippat i Wales och jag har åkt tåg mellan Tjeckien och Polen. Jag har jagat vattenfall och hittat flera som är helt fantastiska!

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

Jag har bott i Kiruna och besökt ishotellet. Jag har firat min födelsedag i Globen tillsammans med några av världens största countryartister. Jag har sett två musikaler – Flashdance i Göteborg och Memphis i London.

Jag har aldrig bott på hotell så mycket som jag har gjort under 2015 och jag har djuphavsfiskat i Norge tre gånger. Jag har fotograferat sommarens alla Rock’n Roll on Tour spelningar. Jag har upplevt hösten i flera olika länder runt om i Europa.

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurers  Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

Jag har firat påsk i Norrland med skoteråkning och korvgrillning och jag har bestigit berg. Jag har besökt Jokkmokks vintermarknad och jag har besökt flera nationalparker i olika länder. Jag har träffat massa härliga resebloggare som jag nu kallar för vänner.

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

2015 har varit helt fantastiskt och jag ser fram emot allt som 2016 har att bjuda på!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 Comments

  1. Vad du har hunnit med! 🙂 Jag har för vana att (som många andra säkert) kika in här och njuta av dina bilder. Det har inspirerat mig att försöka förbättra mina egna bilder, framförallt redigeringen av dem, tack! 🙂

    1. Ja, det har varit ett händelserikt år. Åh va roligt att höra att jag inspirerar till det 🙂 Det kommer snart att dyka upp lite redigeringstips här på bloggen så du får hålla utkik 🙂

    1. Ja, det har hänt en hel del faktiskt. Det märks mer tydligt då man tänker tillbaka såhär. Ja, jag tycker också det är jättekul att ses lite då och då 🙂

  2. Vad underbart med ett så härligt 2015! Måste även säga att du tar och redigerar så otroligt fina bilder – du får liksom till skärpa och mjukhet på samma gång.

  3. Vilka härliga bilder! Och så mycket du har fått vara med om, väldigt spännande. Jag tycker att det blir kul att följa dig under detta år också.