Menu
Bloggnyheter

Årskrönika 2015 – en tillbakablick på årets resor

Bättre sent än aldrig – en kort årskrönika!

I början av förra året så bestämde jag mig för att jag ville se mer av Europa. Det har jag också gjort. Årets första resa gick till kalla Finland och årets sista till ett regnigt Tyskland. Däremellan så har jag vandrat i Västra Saharas öken och jag har kört en rosa Cadillac i ett underbart sommar Sverige.

Jag har njutit av vårsolen i England och jag har fotograferat norrsken i Norge. Jag har roadtrippat i Wales och jag har åkt tåg mellan Tjeckien och Polen. Jag har jagat vattenfall och hittat flera som är helt fantastiska!

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

Jag har bott i Kiruna och besökt ishotellet. Jag har firat min födelsedag i Globen tillsammans med några av världens största countryartister. Jag har sett två musikaler – Flashdance i Göteborg och Memphis i London.

Jag har aldrig bott på hotell så mycket som jag har gjort under 2015 och jag har djuphavsfiskat i Norge tre gånger. Jag har fotograferat sommarens alla Rock’n Roll on Tour spelningar. Jag har upplevt hösten i flera olika länder runt om i Europa.

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurers  Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

Jag har firat påsk i Norrland med skoteråkning och korvgrillning och jag har bestigit berg. Jag har besökt Jokkmokks vintermarknad och jag har besökt flera nationalparker i olika länder. Jag har träffat massa härliga resebloggare som jag nu kallar för vänner.

Resume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurersResume 2015 - Oh darling, let's be adventurers

2015 har varit helt fantastiskt och jag ser fram emot allt som 2016 har att bjuda på!

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

24 Comments

 • Fantasiresor
  januari 4, 2016 at 11:02 e m

  Hurra vilket år! Är glad att jag träffat dig under det 🙂

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2016 at 6:37 e m

   Jag är glad att jag har träffat dig också! 🙂

   Reply
 • Linnea
  januari 5, 2016 at 12:07 f m

  Vad du har hunnit med! 🙂 Jag har för vana att (som många andra säkert) kika in här och njuta av dina bilder. Det har inspirerat mig att försöka förbättra mina egna bilder, framförallt redigeringen av dem, tack! 🙂

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2016 at 6:39 e m

   Ja, det har varit ett händelserikt år. Åh va roligt att höra att jag inspirerar till det 🙂 Det kommer snart att dyka upp lite redigeringstips här på bloggen så du får hålla utkik 🙂

   Reply
 • Mary af Rövarhamn
  januari 5, 2016 at 12:38 f m

  Wow. Sagolika bilder. Och så mycket kul du har gjort. Det är inte ofta, men nu blev jag minsann lite avis 🙂 Bra jobbat! /Linda

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2016 at 8:48 e m

   Tack Linda! Blev så glad av din fina kommentar! Ni verkar ju ha haft ett väldigt händelserikt år också 🙂

   Reply
 • FREEDOMtravel
  januari 5, 2016 at 8:04 f m

  Fantastiska bilder och ett härligt år! Önskar ett fint 2016!

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2016 at 2:50 e m

   Tack Freedom! Önskar er ett fint 2016 också!

   Reply
 • Kattas Betraktelser
  januari 5, 2016 at 11:39 f m

  Ett härligt år med fina bilder!

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2016 at 2:50 e m

   Tack Katarina! Ja, 2015 har varit ett helt underbart år!

   Reply
 • GlobetrotterElisa
  januari 5, 2016 at 4:06 e m

  For et supert år og for noen fantastiske bilder! Håper 2016 blir like innholdsrikt for deg! Gleder meg til å lese dine reisehistorier videre 🙂

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2016 at 8:51 e m

   Tack Elisa! Så roligt att läsa din kommentar! 🙂

   Reply
 • Resfredag
  januari 5, 2016 at 4:09 e m

  Kan bara instämma i lovsången, vilka MAGISKA bilder! Önskar dig ett ljuvligt 2016, med massor av härliga resor.

  Reply
  • Helena
   januari 5, 2016 at 8:52 e m

   Tack Annika! 🙂 Blir ju nästan lite rörd här, hehe 🙂 Hoppas ditt 2016 blir lika bra med massor av nya äventyr!

   Reply
 • Anna, New York – My Bite of the Big Apple
  januari 6, 2016 at 2:00 e m

  Vilket år! Det är alltid lika härligt att se dina fantastiska bilder. Likaså är det jättekul att vi då och då ses IRL numera, tack vare vårt fina nätverk. Ha ett nytt fint reseår!

  Reply
  • Helena
   januari 10, 2016 at 8:51 e m

   Ja, det har hänt en hel del faktiskt. Det märks mer tydligt då man tänker tillbaka såhär. Ja, jag tycker också det är jättekul att ses lite då och då 🙂

   Reply
 • Ann-Charlotte
  januari 7, 2016 at 1:58 e m

  Fin blogg och fantastiska bilder! Ser fram emot att följa ditt 2016!

  Reply
  • Helena
   januari 10, 2016 at 8:43 e m

   Tack Ann-Charlotte!

   Reply
 • Klara
  januari 8, 2016 at 5:47 e m

  Vad underbart med ett så härligt 2015! Måste även säga att du tar och redigerar så otroligt fina bilder – du får liksom till skärpa och mjukhet på samma gång.

  Reply
  • Helena
   januari 10, 2016 at 8:45 e m

   Ja, det var ett bra år 🙂 Och tack så mycket! Blev jätteglad av din fina kommentar!

   Reply
 • Maria
  januari 8, 2016 at 10:56 e m

  Så härliga upplevelser och fina bilder! 🙂

  Reply
  • Helena
   januari 10, 2016 at 8:50 e m

   Tack Maria!

   Reply
 • Mia
  januari 21, 2016 at 2:16 e m

  Vilka härliga bilder! Och så mycket du har fått vara med om, väldigt spännande. Jag tycker att det blir kul att följa dig under detta år också.

  Reply
  • Helena
   januari 25, 2016 at 2:17 f m

   Tack Mia! Kul att du gillar mina bilder. Ja, det var ett händelserikt år 🙂

   Reply

Leave a Reply