#LatviaRoadtrip är nominerade i World Travel Awards

NordicTB’s kampanj #LatviaRoadtrip – “Explore Latvia Slowly” har precis blivit nominerad till det prestigefyllda World Travel Awards under kategorin “Europe’s Leading Tourism Development Project 2018” och jag vill bara skrika rakt ut av glädje! Men det gör jag inte, introvert som jag är.

Visste du att jag var den som kom på hela idén till att roadtrippa genom Lettland för att upptäcka något annat än huvudstaden Riga? Om inte så vet du nu. Det hela började som en pitch i en tävling och jag kunde aldrig ha gissat att kampanjen skulle få så mycket uppmärksamhet som den har fått.

Jag är så stolt över att ha varit delaktig i att skapa en så framgångsrik kampanj!

Lägg din röst på mig, NordicTB och Lettland

För att rösta så måste du registrera dig samt verifiera din e-postadress vilket ju är lite krångligare än att bara klicka rösta. Men jag skulle bli så oerhört glad om du ville hjälpa till ändå och skicka iväg en röst så att vi har ännu större chans att ta oss hela vägen till final. För även om det är en stor vinst i sig att bara ha blivit nominerade så skulle jag bli överlycklig om vi faktiskt vinner.

Rösta här: NordicTB & #LatviaRoadtrip är nominerade under Explore Latvia Slowly i World Travel Awards

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments