Vem är Sveriges bästa resebloggare? Rösta och tävla om en övernattning på Happie Camp!

Även om vi inte kan resa som vanligt just nu så betyder det inte att vi aldrig kommer att kunna resa igen. Det kanske aldrig kommer att bli precis som förut, men det betyder inte automatiskt att det är något dåligt.

Själv så har jag känt ett lugn över att faktiskt kunna vara hemma utan att ha dåligt samvete för att jag inte är ute och upptäcker allt precis hela tiden. Samtidigt som jag nu börjar känna mer och mer att jag verkligen längtar ut i världen igen. Jag längtar efter att få uppleva mer igen även om det finns massa vackert att uppleva här i Sverige också.

Mina planer för sommaren är delvis oskrivna, men jag har en grundplan och det är att upptäcka ännu mer av mina hemtrakter uppe i Norrbottens län. Jag reste runt lite under förra sommaren men majoriteten av tiden spenderades hemma i byn. Det var välbehövligt.

Mitt största problem är bara att lyckas begränsa mig själv så att jag inte går all-in och planerar in alldeles för mycket. Jag kämpar fortfarande med att hitta den där berömda balansen mellan att resa, jobba och vara ledig. Att den ska vara så svår att finna.

Vem är Sveriges bästa resebloggare?

Vem är Sveriges bästa resebloggare?

I alla fall, min poäng med hela det här inlägget var att berätta att jag har blivit nominerad i en tävling om vem som är Sveriges bästa resebloggare och det är så otroligt roligt!

Det är företaget TrueStory som anordnar den och om du väljer att rösta på din favoritresebloggare (jag hoppas såklart att du röstar på mig!) så är du med och tävlar om en upplevelse där du får övernatta i lyxtält hos Happie Camp, vid Vänerskärgården.

Vinnaren utses den 30 juni 2021 och du kan rösta fram tills dess.

Vem är Sveriges bästa resebloggare?

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments