Reseutmaning 2016

I höstas så skapade Svenska Resebloggar en septemberutmaning som jag hakade på. Nu tänkte jag att det är dags att köra igång en liknande utmaning. Det finns mycket i mina arkiv som jag inte berättat och visat och nu är det dags att ta tag i det!

Tanken är att allt börjar imorgon, den 1:a mars. Men känn inget tvång att skriva varje dag, utan skriv när du vill under mars månad. Det är heller inget tvång att använda de rubriker som jag har valt, utan det är mer tänkt att det är själva temat och att du själv får välja en passande rubrik till ditt inlägg.

Det går givetvis jättebra att delta via Instagram också. Använd gärna hashtaggen #reseutmaning2016 så kan vi hålla kolla på allas inlägg.

Reseutmaning 2016

Har du vänner som bloggar? Dela gärna med dig av utmaningen!

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 Comments

  1. Åh, så intressanta ämnen! Detta vore ju något för den allmänna resebloggen Travel on Cloud. Jag är dock osäker på om jag har tiden att skriva så många inlägg i mars. Men man kanske kan delta så mycket det går samt dela upp det hela lite på Instagram och bloggen. Jag funderar … Stort tack för inspirationen!

    1. Tack, kul att höra att du gillar ämnena. Ja, häng gärna på. Skriv det du hinner med bara! Det är lite det som är tanken i och med att det inte är ett inlägg om dagen.

  2. Så kul! Jag ska försöka haka på åtminstone några av dessa rubriker/teman, inte nödvändigtvis på rätt dagar/i rätt ordningsföljd 🙂