Menu
Bloggnyheter

Jag är nominerad till Stora Influencerpriset!

Den här veckan började som vilken vecka som helst, men strax efter lunchen på måndagen så gick jag in på hemsidan för Stora Influencerpriset för att kolla vilka som hade blivit nominerade i de olika kategorierna.

Jag scrollade sakta ned och kollade på bilderna för att se om jag kände igen några. Till min stora förvåning så ser jag helt plötsligt en bild på mig själv under nomineringarna till ”Årets Kreatör”. Det finns inte ord till att beskriva hur glad jag blev och fortfarande är!

Det här är precis den motivation och pepp som jag behövde inför hösten. Den perfekta starten på en vecka! Det känns så otroligt roligt att vara en nominerad bland så många andra fantastiskt duktiga människor.

Årets Kreatör tilldelas en anmärkningsvärt kreativ influencer inom exempelvis foto, film, DIY eller likvärdigt.

Vinnarna i alla de olika kategorierna i Stora Influencerpriset 2017 kommer att tas fram av en jury och priset delas ut den 13 oktober 2017 i Stockholm. Det kommer med andra ord att bli en lång och spänd väntan! Men oavsett om jag vinner eller ej så känns bara att vara nominerad som en riktigt stor vinst!

Stora Influencerpriset är Sveriges nya branschpris för social media influencers. Här kan du se alla nominerade. Bland mina resebloggarkollegor så är även Jennifer Sandström/Always Abroad nominerad som Årets medlem, Annika Myhre och Lisa Fahlåker med Att resa-podden i kategorin Årets Business samt Angeliqa Mejstedt/Vandringsbloggen för Årets Innovatör och Årets Samarbete.
About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

4 Comments

 • Jenn - forever abroad
  september 8, 2017 at 9:07 f m

  Så välförtjänt. Keep up the good work Helena! Har du tänkt gå på galan i oktober förresten? 🙂

  Reply
  • Helena
   september 14, 2017 at 10:53 e m

   Tack Jennifer! 🙂 Jag har tänkt att gå på galan, ja. Kommer du?

   Reply
 • Fantasy Dining
  september 8, 2017 at 9:01 e m

  Grattis!! Hejar på dig och håller tummarna!

  Reply
  • Helena
   september 14, 2017 at 10:52 e m

   Tack så mycket Maria!

   Reply

Leave a Reply