Menu
Yosemite

En video från Yosemite

En video från Yosemitetsikter och sightseeing

Jag har otroligt många filmklipp från resan till Yosemite National Park som jag gjorde i november tillsammans med Ida, Katarina och Rania. Det har varit väldigt roligt att gå igenom alla klipp samtidigt som det har varit väldigt svårt att välja ut vilka som skulle vara med i denna video. Till sist så blev det alldeles för många klipp för att bara göra en film. Så jag fick helt enkelt göra två.

Här är den första videon som handlar om Yosemite Valley och nästa vecka så kommer del två som handlar om Glacier Point Road. Det är så himla roligt med film – både att filma och att redigera! Jag ser fram emot att släppa ännu fler videos under detta år.

Läs mer om Yosemite: Jag har skrivit mer om vår resa under taggen Yosemighty.

Se mer video: Rania har också skapat en video från Yosemite, kolla gärna in den också!

 

About Author

Med kameran som min trogna följeslagare så upptäcker jag det magiska i världen - oavsett om det är att vandra långsamt i nationalparker, roadtrippa mig igenom mysiga småstäder i USA, hitta mina egna guldkorn i Sverige eller upptäcka magiska vyer i Australien. På bloggen så får du följa med mig på mina äventyr.

2 Comments

 • Travel with Malin
  mars 22, 2018 at 7:59 f m

  Ååh, ååh, ååh!<3 Nej så fint och inspirerande clip. Du har verkligen öga för video!

  Reply
  • Helena
   mars 26, 2018 at 4:02 f m

   Men åhh, så glad jag blir över din fina kommentar!! Så himla roligt att du tycker det <3

   Reply

Leave a Reply