Resebloggstävling – Momondo Open World Awards

12 000 kronor. För 12 000 kronor så kommer du ganska långt. Antingen så räcker det till en flygbiljett till andra sidan världen. Eller så räcker det till en flygbiljett till en del av världen som ligger närmare hemma samtidigt som det finns tillräckligt med pengar kvar för att boka något fint boende och äta gott. 12 000 kr räcker också till många reseupplevelser och just nu går min fantasi på högvarv.

Vart skulle jag resa om jag vann 12 000 kr? Vart skulle du resa? Det finns ju så otroligt mycket som jag vill uppleva, så många olika platser som jag vill se här i vår fantastiska värld. Jag vill åka tillbaka till Australien och se mer av den fantastiska naturen där. Jag vill återvända till USA, upptäcka fler stater där och åka på fler roadtrips längs vackra vägar och med vinden i håret (även om jag faktiskt aldrig har åkt cab där – det kanske är dags nu?). Jag vill också se nya platser – som att bila runt Skottland och lapa sol i Filippinerna.

Anledningen till att jag funderar? Jo, det är nämligen så att Momondo precis har dragit igång en tävling för oss som skriver, fotograferar, filmar och inspirerar om resor. Jag är självklart med på ett hörn och tävlar. En del av tävlingen går ut på att jaga röster – något jag verkligen inte tycker om att göra. Men, viljan att vinna finns där så därför så gör jag det ändå. Jag vill så gärna komma med till nästa omgång – där en jury kommer att välja ut en vinnare bland de som fått flest röster i första omgången.

Så om du tycker om min reseblogg, om du tycker att jag inspirerar dig till att upptäcka världen och om du tycker att jag är värd att gå vidare till nästa omgång så kan du hjälpa mig genom att gå in på länkarna nedan i respektive kategori och lägga din röst på just mig. Jag skulle bli så oerhört tacksam och glad!

Rösta på Oh darling, let’s be adventurers i
Momondo Open World Awards

Rösta på mig i kategorin: Open World

Rösta på mig i kategorin: Fotografi

Rösta på mig i kategorin: Reseblogg

Rösta på mig i kategorin: Video

Viktigt! För att din röst ska räknas så måste du också klicka på länken i det e-post meddelande som du får efter att du har röstat. Röstningen avslutas den 19 april.

Foto: Jennifer – Forever Abroad

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *